Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

​Johnny Depps våldsamma vredesutbrott – skar av sig fingret

- 15/08/2016, 23:41 -

TT

TMZ har publicerat exklusiva bilder på Johnny Depps avskurna finger.

Det är minst sagt stormigt mellan Johnny Depp och ex-frun Amber Heard. Nyligen publicerades en video där Depp slår sönder saker i parets kök, som och Heard försöker lugna honom.

Sedan Heard anmälde Depp för misshandel har det skrivits allt mer om Depps aggressiva beteende. I dag publicerade TMZ exklusiva bilder på Johnny Depps förlorade finger.

Han ska nämligen ha skurit av sig fingret i ett vredesutbrott, enligt Amber Head. Därefter ska han ha doppat det i blå färg och blod och skrivit “Billy Bob” på väggen.

För er som ännu inte hängt med i bråket: Billy Bob är namnet på den skådespelare som Depp anklagar Heard för att ha varit otrogen med.

Enligt Heard ägde händelsen rum i Australien i mars förra året, bara några månader innan de gifte sig. Depp ska, enligt henne, ha varit full och tagit ecstasy. Det var då han slog sönder flaskor och fönster, och ska på något sätt ha skurit upp fingret.

Depp ville inte vårdas förrän 24 timmar efter olyckan. Då var det för sent att rädda fingret men den avskurna biten, och blev tvungna att använda en bit av handen för att återskapa fingret så mycket som möjligt, uppger TMZ.