Bloggerskan Isabella Jedlers kravlista upprör läsare.
Bloggerskan Isabella Jedlers kravlista upprör läsare. - Foto: Isabella Jedler

Bloggerskan: "Dejtar vi ska jag ha lösenordet till alla dina konton samt kunna läsa dina sms"

Skönhetsbloggerskan Isabella Jedler menar att en kille som inte har någonting att dölja inte nödvändigtvis har några problem med att visa sina sms för sin flickvän.


Skönhetsbloggerskan och före detta skönhetsdrottningen Isabella Jedler Forsman är en stor profil på sociala medier och har omkring 50 000 följare på Instagram. Förra året var hon även Sveriges representant i skönhetstävlingen Miss International och nu driver hon en stor blogg på Finest.

Utöver att ge fantastiska smink- och modetips brukar Jedler prata en hel del om relationer och så kallade "fuckbois". Nu senast har hon skrivit en kravlista med saker hon och hennes vän förväntar sig av killen hon dejtar. Jedler poängterade att listan var skriven med glimten i ögat, men trots detta möter den nu starka reaktioner från läsare som både ger den ris och ros.

"Vill ha lösenord till alla dina konton"

Bloggerskan skriver bland annat att en kille som inte har något att dölja inte är rädd för att visa exakt vad han gör på sina sociala medier. Hon skriver även att hon föredrar att ha alla hans lösenord till sociala medier-konton, så hon kan kika efter själv.

Några av punkterna lyder följande:

– Skriv godnatt, godmorgon, på lunchen, på utgången och när du är som mest upptagen.

– Var beredd på att behöva ge ifrån dig alla lösenord till alla konton någonsin, inklusive "apple id" så jag också får dina sms och lösenordet till din Lunarstorm år 2002. Ha mobilen uppvänd. Vad finns det att dölja babe? Eventuellt en överraskning eller kommande giftemål men då borde du planera det bättre än att sms:aa med någon i hemlighet.

– Grabbresa finns inte ens med i ditt vokabulär längre.

Läs listan i sin helhet här.

/
/
Håller du med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Skådespelaren Frances Sternhagen är död

”Sex and the city”-skådisen död – hittades i sitt hem

​Den amerikanska ”Sex and the city”-skådespelerskan Frances Sternhagen har dött. Hon blev 93 år gammal.

Zara Larsson säger ifrån efter ryktet om rumpförstoring: “Varit lite på gymmet”

1 timme sedan
Flera följare misstänker att artisten Zara Larsson gjort en BBL, alltså en rumpförstoring. Nu säger Zara Larsson ifrån på sitt TikTok-konto och menar att hon bara varit lite på gymmet.

Vi måste prata om Jens kladdkaka i Bonde söker fru

1 timme sedan
I kvällens Bonde söker fru fikar Jens Lundin och brevskrivaren Ida. Och självfallet som den fikatok man är så reagerade man snabbt på en LITEN detalj....

Shannen Doherty: Cancern har spridit sig

idag 17:10
Skådespelaren Shannen Doherty, 52, kommer med ett nytt tungt sjukdomsbesked. Den cancer som hon behandlats för under året har nu spridit sig till skelettet.

Krisande Viaplay säljer tv-serie till konkurrent

idag 15:30
För ett år sedan presenterade Viaplay planerna på en ny kriminalserie med Alexandra Rapaport i huvudrollen. Nu dyker serien upp – hos rivalen SkyShowtime, som köper serien av den krisande strömningstjänsten. Tydligen ska de det, jag har själv fått veta det i dag, säger Alexandra Rapaport till TT.