Onsdag 16 Jun
Stockholm

Bloggerskan: "Dejtar vi ska jag ha lösenordet till alla dina konton samt kunna läsa dina sms"

Bloggerskan Isabella Jedlers kravlista upprör läsare.
Bloggerskan Isabella Jedlers kravlista upprör läsare. Foto: Isabella Jedler

Skönhetsbloggerskan Isabella Jedler menar att en kille som inte har någonting att dölja inte nödvändigtvis har några problem med att visa sina sms för sin flickvän.

Kommentera (132)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Skönhetsbloggerskan och före detta skönhetsdrottningen Isabella Jedler Forsman är en stor profil på sociala medier och har omkring 50 000 följare på Instagram. Förra året var hon även Sveriges representant i skönhetstävlingen Miss International och nu driver hon en stor blogg på Finest.

Utöver att ge fantastiska smink- och modetips brukar Jedler prata en hel del om relationer och så kallade "fuckbois". Nu senast har hon skrivit en kravlista med saker hon och hennes vän förväntar sig av killen hon dejtar. Jedler poängterade att listan var skriven med glimten i ögat, men trots detta möter den nu starka reaktioner från läsare som både ger den ris och ros.

"Vill ha lösenord till alla dina konton"

Bloggerskan skriver bland annat att en kille som inte har något att dölja inte är rädd för att visa exakt vad han gör på sina sociala medier. Hon skriver även att hon föredrar att ha alla hans lösenord till sociala medier-konton, så hon kan kika efter själv.

Några av punkterna lyder följande:

– Skriv godnatt, godmorgon, på lunchen, på utgången och när du är som mest upptagen.

– Var beredd på att behöva ge ifrån dig alla lösenord till alla konton någonsin, inklusive "apple id" så jag också får dina sms och lösenordet till din Lunarstorm år 2002. Ha mobilen uppvänd. Vad finns det att dölja babe? Eventuellt en överraskning eller kommande giftemål men då borde du planera det bättre än att sms:aa med någon i hemlighet.

– Grabbresa finns inte ens med i ditt vokabulär längre.

Läs listan i sin helhet här.

Håller du med?
Tack för din röst!
Kommentera (132)
Kopiera länk
Dela