Måndag 27 Sep
Stockholm

Jockiboi berättar detaljer om fosterfamiljen – bryter nästan ihop framför kameran

Joakim "Jockiborg" Lundell berättar om sitt mörka förflutna i ett nytt Youtube-klipp. Efter en stund blir det svårt att hålla tårarna tillbaka.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

Joakim "Jockiboi" Lundell är i dag en av Sveriges största Youtubers med flera hundra tusen följare och fans över hela landet. Han är lyckligt gift med sin nyblivna fru Jonna Lundell och paret har berättat att de nu är mer än redo att ha barn och leva ett familjeliv.

Men innan framgångarna har Jockiboi tvingats gå igenom ett helvete. Redan som 7-åring blev han hämtad av polis på grund av missbruk i hemmet. Han placerades då hos en fosterfamilj där han bodde i sex års tid.

– Det var här jag hade den värsta perioden i mitt liv. Att vara här får hela min kropp att må dåligt. Det enda jag minns var att jag blev uppsliten ur sängen på helgerna när jag inte hade skola för att frakta ved, vi fick gå i snö och regn. Detta medan pappan som bodde här filmade oss, vilket är så obehagligt, berättar Joakim.

– Jag rymde flera gånger då vi fosterbarn blev så illa behandlade. Jag förstår inte hur jag klarar av att filma det här. Nu kommer nästan tårarna, jag måste sticka härifrån, avslutar han.


Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela