Kissie i tårar: "Har känt mig som världens fulaste människa"

I en video på Youtube berättar Alexandra "Kissie" Nilsson att hon växt upp med att känna sig ful.


Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson publicerade en video på Youtube där hon pratar ut med sina fans samt berättar om sitt förflutna.

Hon berättar att hon i dag älskar sig själv och är stolt över resan hon har gjort men att det var varit jobbiga år.

– Lika mycket som jag har mobbat andra har jag blivit extremt mobbad tillbaka. Ni måste förstå att man blir knäpp av att vara i den här branschen. Jag blev knäpp, och jag är fortfarande knäpp man kommer inte ut ur det här normal. Jag har blivit extremt påverkad. Kolla bara, jag opererade brösten. Det gjorde jag för att jag var påverkad.

Hon fortsätter med att berätta att hon får höra att hon själv inte skulle kunna säga att man duger som man när när hon opererat sig. Men hon menar att det är tvärtom.

– Jag har ju opererat mig, jag vet ju om att jag inte mår bättre av att operera mig. Jag tycker det är coolare att en människor som gjort allt det här kan säga "du duger som du är" efter att ha gjort en operation.

Hon berättar att hon har växt upp och känt sig ful.

– Jag har känt mig som världens fulaste människa. Och det är tack varje vuxna människor. Men det är klart att när jag blir kallad ful dag in och dag ut vill operera mig. Nu när jag kommit ifrån det där inser jag, inte bara hur mycket fel jag hade, men även hur mycket fel omvärlden hade, säger hon i videon och fortsätter:

– Jag tycker jag har rätt att kommentera det här för jag vet vad jag snackar om när det kommer till nätmobbning och utseendehets för jag har varit där. Jag hamnade på sjukhus när jag var som smalast. Att folk säger att jag inte får ändras är skitsnack. Det får jag visst och det har jag gjort, säger Kissie.

Dagen efter skrev Kissie både ett inlägg på sin blogg och publicerade en bild på Instagram där hon berättade att hon hade blivit så rörd av fansens reaktioner.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler viktiga nyheter.

hat
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!