Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paradise Hotel-Tarzan avslöjar: "Den här dejten går jag aldrig på"

- 25/09/2016, 12:32 -
Jiar "Tarzan" Raza skulle inte beskriva sig själv som en romantiker.
1 av 3

Jiar "Tarzan" Raza skulle inte beskriva sig själv som en romantiker.

Instagram

​Jiar ”Tarzan” Raza är med i årets säsong av Paradise Hotel.
2 av 3

​Jiar ”Tarzan” Raza är med i årets säsong av Paradise Hotel.

Instagram

​Jiar ”Tarzan” Raza.
3 av 3

​Jiar ”Tarzan” Raza.

Instagram

Det finns en typ av dejt som Jiar ”Tarzan” Raza aldrig går på för att tjejerna tror att det betyder mer än vad det egentligen gör.

Jiar ”Tarzan” Raza är känd från årets säsong av Paradise Hotel och har blivit en favorit hos tittarna. När Nyheter24 pratade med deltagaren om romantik tidigare berättar han att han inte skulle säga att han är så speciellt romantisk.

– Alltså jag är trevlig och är den som bryter isen med ett skämt och tror att jag är en komiker. Så kanske att romantik kommer på köpet, säger Jiar till Nyheter24.

Men när det kommer till dejtandet finns det faktiskt en typ av dejt som Jiar aldrig går på.

– Jag går aldrig på bio med min dejt. De brukar alltid tro att det är som att hyra ett hotellrum. Men jag vill liksom dit för att se filmen. Så nej, vi kan ta en promenad och sedan äta en fin middag i stället.

Jiar berättade också om något han själv brukar göra i slutet av en dejt som han menar kan misstolkas. Men han berättar att han bara menar väl.

– Jag brukar klappa damen på axeln. Du vet en sådan här "bra jobbat"-klapp. Det brukar inte uppskattas men jag menar ju bara väl egentligen, säger Jiar.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Kollar du på Paradise Hotel?