Ex On The Beach-Amelia: "Jag ville ta livet av mig efter programmet"

- 21/09/2016, 09:55

Den före detta Ex On The Beach-deltagaren Amelia Silowá berättar nu om den mörka tiden efter sitt deltagande och att det hela gick så pass långt att hon ville ta sitt eget liv.

Amelia Silowá klev in i TV-rutan under förra säsongen av tittarsuccén Ex On The Beach Sverige. Med sin sköna skånska och härliga girlpower fångade hon snabbt tittarnas hjärtan. Efter sin medverkan extrajobbar hon samt driver en blogg på Finest där hon bland annat skriver om sin vardag, skönhet relationer och tiden innan och efter sin medverkan i TV.

Amelia har länge gett sken om att livet rullat på efter TV-debuten, men nu har hon äntligen valt att öppet berätta hur hon egentligen mådde efter Ex on The Beach.


"Blev extremt deprimerad"

Profilen berättar att hon mådde dåligt av att se hur hon blev behandlad inne i huset i Karibien där programmet spelades in. På det gick hon in i en destruktiv relation med en kille och tappade bort sig själv på vägen.

– Jag mådde verkligen otroligt dåligt när jag kom hem från Karibien. Jag blev extremt deprimerad och slutade prata. Jag kände mig som en robot, och på det blev jag behandlad som piss rakt ut sagt av en människa jag aldrig hade velat såra på något sätt.

– Det gick så långt att jag ville ta livet av mig, jag orkade inte mer, berättar hon.

– I huset var jag med om saker jag aldrig kunde föreställa mig. Att höra killen jag var kär i ha sex med en annan tjej, att se hemska saker framför mig. Att vara inlåst med dessa människor, jag mådde så dåligt, fortsätter hon.

"Inte en jävel kan ta det ifrån mig"

Profilen berättar att hon sakta men säkert tog sig tillbaka. Blev mer bekväm i sig själv och började strunta i vad andra tyckte och i stället blicka framåt. I dag mår hon bättre och har startat upp ett nytt liv med en helt annan inställning till sig själv.

– Mitt tankesätt började ändras, de negativa kommentarerna jag fick bet inte på mig längre, jag började skratta istället. Jag slutade bry mig om hur jag såg ut på samma sätt, slutade sminka mig helt ett tag, började slappna av och bli mer bekväm i mig själv. Jag är hungrig på livet och prioriterar mina drömmar, inte min osäkerhet eller har något behov av bekräftelse. Det är en otrolig känsla och inte en jävel kan ta det ifrån mig.

Läs det starka inlägget i sin helhet här.