Sanningen bakom bråket mellan Angelica och Leif-Ivan: "Mycket värre än vad ni får se på tv"

Angelica berättar att hon tycker att det var orättvist hur pappans ilska klipptes bort i programmet.


I kvällens avsnitt av "Karlssons" som sänds 20:00 på TV3 uppstår ett stort bråk mellan pappa Leif-Ivan och dottern Angelica.

Angelicas pojkvän Alexander har köpt en ny bil åt paret som pappan ska inspektera. Leif-Ivan är inte alls nöjd med den nya bilen.

– Alexander var så glad över bilen och så är pappa jättegnällig. Det blev en chock för Alex, berättar Angelica för Nyheter24.

Angelica berättar att hon inte tyckte att pappans beteende mot hennes pojkvän var okej.

– Pappas reaktion var ännu värre än vad de tog med i tv, jag ville ha med hela hans reaktion. Det hade varit det bästa och mer rättvist. Han skrek och var arg, säger Angelica.

Hon säger att hon tycker att pojkvännen Alexander skötte situationen snyggt trots det respektlösa beteendet från pappan.

– Går man sin egen väg och inte lyssnar på pappa så blir han arg, säger Angelica.

Efter bråket har Angelica och Alexander försonats med Leif-Ivan. Angelica väntar barn tillsammans med Alexander och gick nyligen in i vecka 25. Den lille knodden beräknas kika fram till januari 2017.

Läs också om när Angelicas besked fick Leif-Ivan att börja gråta.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Senaste nytt

Konstnär duckar inte för skjutningarna

Nya "Grand Theft Auto" släpps 2025

idag 01:12
Nästa installation i "Grand Theft Auto" – en av världens största spelserier – släpps 2025. Det framgår av en trailer för det nya spelet, det sjätte i ordningen, som publicerades natten till tisdag svensk tid.

Här bryter Lojsan Wallin och sambon mot lagen: "Väldigt nöjda"

igår 21:21
I helgen la Lovisa "Lojsan" Wallin och hennes sambo Buster Reuterswärd ut bilder och videor när de bryter mot lagen. Något som kunde stå paret dyrt.

Miljoner till museer – ska utmana kolonialt arv

igår 18:38
Världskulturmuseerna i Sverige har beviljats tio miljoner kronor från Riksbankens Jubileumsfond till ett projekt med syftet att utmana museernas koloniala historia.

Pernilla Wahlgrens flörtiga kommentar om Joachim Lennholm – och kängan till Bauer

igår 15:49
Pernilla Wahlgren var länge tillsammans med polisen Joachim Lennholm, och trots att det var 15 år sedan som paret gick skilda vägar så tycks Pernilla fortfarande ha ett gott öga för exet...

Lasse Holm ställer in vårturné

igår 15:08
Lasse Holm ställer in sin vårturné "Nutida nostalgi – hits från förr till nu", skriver Sundsvalls Tidning. Holm har under hösten synts i TV4:s "Så mycket bättre" och är i sommar aktuell med 20-årsjubilerande "Diggiloo"-turnén.