Sanningen bakom bråket mellan Angelica och Leif-Ivan: "Mycket värre än vad ni får se på tv"

Angelica berättar att hon tycker att det var orättvist hur pappans ilska klipptes bort i programmet.


I kvällens avsnitt av "Karlssons" som sänds 20:00 på TV3 uppstår ett stort bråk mellan pappa Leif-Ivan och dottern Angelica.

Angelicas pojkvän Alexander har köpt en ny bil åt paret som pappan ska inspektera. Leif-Ivan är inte alls nöjd med den nya bilen.

– Alexander var så glad över bilen och så är pappa jättegnällig. Det blev en chock för Alex, berättar Angelica för Nyheter24.

Angelica berättar att hon inte tyckte att pappans beteende mot hennes pojkvän var okej.

– Pappas reaktion var ännu värre än vad de tog med i tv, jag ville ha med hela hans reaktion. Det hade varit det bästa och mer rättvist. Han skrek och var arg, säger Angelica.

Hon säger att hon tycker att pojkvännen Alexander skötte situationen snyggt trots det respektlösa beteendet från pappan.

– Går man sin egen väg och inte lyssnar på pappa så blir han arg, säger Angelica.

Efter bråket har Angelica och Alexander försonats med Leif-Ivan. Angelica väntar barn tillsammans med Alexander och gick nyligen in i vecka 25. Den lille knodden beräknas kika fram till januari 2017.

Läs också om när Angelicas besked fick Leif-Ivan att börja gråta.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.