1 av 4
- Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Biebs höll två konserter på Tele2 Arena.
2 av 4
Biebs höll två konserter på Tele2 Arena. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
De svenska fansen var mer uppkopplade än någonsin.
3 av 4
De svenska fansen var mer uppkopplade än någonsin. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
4 av 4
- Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Justin Biebers svenska fans slog superrekord på Tele2 Arena

Justin Biebers fans slog rekord under torsdagskvällen.


Det var under förra veckan som Justin Bieber befann sig i Sverige för att uppträda två kvällar i rad på Tele2 Arena. Bieber passade även på att shoppa och flanera omkring tillsammans med sitt crew, och på olika håll fick man höra av fans att han synts till i Stockholmsstad.

Svenska fansen slog rekord

Biebers konserter har mötts av hård kritik och många som befunnit sig på plats menar att han knappt orkade anstränga sig på scenen, inte höll micken uppe vid munnen när han sjöng samt frenetiskt gnuggade sig i ögonen. Men trots det var svenska Biebs-fansen minst sagt engagerade i stjärnans konsert.


Under torsdagens Justin Bieber-konsert slog de svenska besökarna nämligen rekord i mängden dataanvändning under en enda konsert på Tele2 Arena. Totalt skickades 3,42 Terabyte data; i form av miljontals Instagram-bilder, Snapchats och Facebook-videos.

– Sociala medier är ett fantastiskt sätt att dela sina upplevelser och göra dem tillgängliga för andra än de som var på plats. Det sättet som besökarna var digitala och spred sina upplevelser på igår är helt otroligt. Våra kunder använder mer och mer data och hittar ständigt nya sätt att vara koppla upp sig på, säger Henrik Lönnevi, affärsområdeschef privatmarknad på Tele2.

Så mycket är 3,42 terabyte:

44,8 miljoner Snapchat-bilder.

1,75 miljoner Instagram-bilder.

5 år och 8 månaders konstant lyssnande på Justin Bieber på Spotify.

3 500 timmars tittande på Netflix.

Wow säger vi bara!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!