1 av 2
2 av 2
- Foto: Kanal 5

Adinator: "Paradise Hotel-deltagarna har hybris"

I PH Eftersnacket berättar Adde Mijanovic att han tycker att några av deltagarna fått stort ego efter deras medverkan i programmet.


Andrijano "Adde" Mijanovic och Anna-Lisa Herascu som är kända från Ex On The Beach gästar PH Eftersnacket denna vecka och de pratar bland annat om sexet som inte visades i tv och näthatet de fått.

Men Adde säger också att han tycker att vissa deltagare i "Paradise Hotel" fått stort ego efter deras medverkan i programmet. Något som han själv gått igenom.

Se mer i spelaren ovan.

Hela avsnittet hittar du här och alla tidigare avsnitt av PH Eftersnacket hittar du här.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

2 timmar sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.