1 av 4
Bloggerskan surrar om sex.
2 av 4
Bloggerskan surrar om sex.
Hon säger att hon själv inte har koll på sitt antal och att hon anser att folk lägger för stor vikt vid det.
3 av 4
Hon säger att hon själv inte har koll på sitt antal och att hon anser att folk lägger för stor vikt vid det.
Word säger vi!
4 av 4
Word säger vi!

Kissie avslöjar sanningen om hur många hon haft sex med

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson ger ett väldigt bra och tydligt svar tillslut. Men det blev lite svårare än hon trodde.


Det är på sin blogg som Alexandra "Kissie" Nilsson med jämna mellanrum brukar ha små frågestunder. Hennes läsare undrar allt ifrån hur hon tränar, vad hon äter, vad hon tittar på för serier samt om hon är tillsammans med någon just nu.

Men läsarna frågar även något mer personliga frågor. I veckans frågestund får Kissie en fråga angående hur många hon legat med. Och bloggerskan valde då att svara helt ärligt.

– Först och främst kunde jag inte ha brytt mig mindre om det du legat med 30 personer eller tre personer – siffran betyder ingenting. Eller okej ska jag vara ärlig så hade jag lyft mer på ögonbrynen om det var tre personer haha. Man ska ju få leva livet och testa sig fram Jag håller inte räkningen själv på mitt ”gyllene antal” för som sagt – siffran betyder ingenting

"Känner mig äcklig"

I frågan berättar bloggerskans fan att hon känner sig äcklig då hon själv anser att hon legat med för många. Även det valde Kissie att svara uppriktigt på.

– Det är fruktansvärt synd att du känner en sån skam över detta, för det är inget skamfullt med att ha sex. Jag tycker inte du är äcklig och jag hoppas inte du tycker det heller. Tycker det är jättebra att du går till terapi för att få bort ångestkänslorna. Men att ha att vilja ha sex är det inget fel med.

Nu möter hon kärlek från fansen som hyllar henne i kommentarsfältet.

Word!

Vill du ha samma snygga Calvin klein-set som Kissie? Det hittar du här.


Detta är en redaktionell artikel, med länkar via vår partner Prisjakt.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!