Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jockiboi och Jonna berättar om läkarens besked: "Måste vänta med att skaffa barn"

- 12/10/2016, 16:32

Joakim "Jockiboi" Lundell och Jonna Lundell har länge drömt om att skaffa barn och försöker nu att bilda familj. Men ett besked har nu gjort att de tvingas vänta.

Joakim "Jockiboi" Lundell och frun Jonna Lundell är Sveriges mest kända Youtubepar. De har flera hundra tusen prenumeranter och de har nyligen gått ut med att de fått ett nytt program där fansen får följa med i deras vardag.

Men paret väljer även att vara väldigt personliga på sin Youtube. I några videos har de under senaste tiden berättat om sin barnlängtan och att de länge försökt att skaffa barn. Dessvärre har läkarna nyligen gett dem tråkiga besked som resulterar i att de kommer måsta vänta.

Berättar om sina cellförändringar

Det är nämligen så att Jonna, likt många andra unga tjejer, fått cellförändringar. Cellförändringar kan i vissa fall leda till livmoderhalscancer och måste därför tas bort med kirurgiskt ingrepp. Detta gör då att paret måste vänta ett tag med att försöka skaffa barn.

Paret har tillsvidare valt att i stället utöka familjen med en bedårande hund som de döpt till Alf.