Pewdiepie chockar fansen med nya inköpet: "Det händer om man slickar på den"

- 24/10/2016, 12:00
1 av 3

2 av 3

3 av 3

Felix "Pewdiepie" Kjellbergs videos har blivit något urflippade under senaste tiden. Undra om det har något att göra med hans senaste inköp.

Det är på senare tid som det bildats en viss oro kring Youtubestjärnan Felix "Pewdiepie" Kjellberg.

Pewdiepie hamnade nyligen i blåsväder efter att ha skämtat om ISIS på Twitter. Skämtet som gick aningen för långt resulterade i att hans Twitterkonto stängdes ned utan förvarning.

Men kaoset har fortsatt på Felix sociala medier.I tid och otid byter han Twitter-handle, namn och användaruppgifter – och fansen börjar att bli ordentligt oroliga.

Men det stannar inte där. Nu har han även gjort ett inköp som minst sagt chockar fansen.

"Här är min nya groda"

I en ny video visar Felix upp sitt nya tillskott som är ingenting mindre än en padda. Felix berättar att han är livrädd för paddan och att det är en av anledningarna till varför han köpt den. Men han berättar även en annan detalj om grodan.

– Slickar man på "Slippy" blir man lite galen då han utsöndrar ett hallucigent gift.Och frågan är om inte Felix varit där och provsmakat då hans videos varit aningen mer urflippade än vanligt på senaste tid.

Felix har över 48 miljoner prenumeranter på sin Youtubekanal. Är du nyfiken på hur sjukt mycket pengar han tjänade förra året? Det kan du göra här.