Nu kan Zara Larsson vinna fint pris – tävlar mot världsartister

Zara Larsson är nominerad i två kategorier till årets MTV EMAs.


Under helgen har det äntligen blivit dags för MTV EMA galan som i år hålls i Rotterdam. Zara Larsson är en av de stora stjärnorna som är nominerad, och hon är det i två kategorier.

Hon är nominerad i kategorin "Best new" som innebär bästa nya artist. Där tävlar hon mot stora stjärnor som bland annat Bebe Rexha, Lukas Graham och The Chainsmokers.

Hon är också nominerad i den lokala kategorin "bästa svenska artist" där hon tävlar mot kända svenskar som Laleh, Tove Lo och The Foo Conspiracy.

Om Zara Larsson vinner avgörs söndag den 6 november, galan börjar sändas på MTV från 20:30. Om du vill rösta på Zara kan du göra det här.

I videon ovan ser du en smygtitt från repetitionerna av galan.

Läs också om Zara Larssons senast Instagrambild som skapade kaos bland fansen. Och miss inte när Zara berättar om den sjuka kvällen på sexklubben.

/
/
/
/
Relaterat
Senaste nytt

De spelar i "På spåret"

Boksuccén blir animerad långfilm

1 timme sedan
Bokserien med mössen "Musse & Helium" av författaren Camilla Brinck blir animerad långfilm. Serien har sålts över 3,5 miljoner exemplar i Norden och filmen riktas till flera länder.

Jonatan Unge på egen turné: "Ångestladdat"

2 timmar sedan
Nästa år åker Jonatan Unge ensam på ståuppturné för första gången. Vad han ska prata om har han än så länge ingen aning om. Jag vill uppmana publiken att ha väldigt låga förväntningar, säger han.

"Only murders in the building" får ny säsong

igår 21:30
Komediserien "Only murders in the building" får en fjärde säsong, skriver Variety.

Irma Lehtsalo om framgången: "Jag är jag"

igår 20:16
Efter att ha utnämnts till "Årets raket" av Medieakademins maktbarometer berättar Irma Lehtosalo om framgången på sociala medier tillsammans med Markoolio. – Nu har hon över 300 000 följare på Instagram, berättar sonen.

Lasse Berghagens chockbesked i "Vilket liv" gör Renée Nyberg stum

igår 18:28
Lasse Berghagen gästar "Vilket liv" i TV4 och där avslöjas den ena hemligheten efter den andra. En sak som Lasse väljer att dela med sig av får Renée Nyberg att skrika rakt ut för att sedan bli helt stum.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.