Söndag 24 Okt
Stockholm

Kenza blir svensk hedersgäst på MTV-galan – tar över röda mattan i brännhet outfit

1 av 6
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Svenska bloggerskan Kenza Zouiten är hedersgäst på MTV Europe Music Awards 2016 och kommer att gå på röda mattan tillsammans med artisterna.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

Det är under helgen som MTV Europe Music Awards 2016 går av stapeln i Rotterdam. Galan kommer att gästas av en mängd stora världsstjärnor, men även svenska Zara Larsson är nominerad i hela två kategorier och kommer därför att befinna sig på plats.


Men Zara är inte den enda svensken där. Svensk hedersgäst för kvällen är nämligen ingen mindre än bloggerskan Kenza Zouiten som även hon kommer att dyka upp på röda mattan.

"Tänkte först se ut lite som Kylie Jenner men..."

Bloggerskan visar även upp sin outfit för sina följare, och hon kommer minst sagt att lysa i kapp med kamerablixtarna.– Jag har fått låna den här fantastiska Balmain-skapelsen från butiken Luisaviaroma. Sån jävla dröm att bära den. Min första tanke var att hålla hela looken ljus först likt Kylie Jenner när hon bar den, men sedan bestämde jag mig för att tuffa till den lite med svarta skyhöga klackar, stram hög hästsvans och sotade ögon. Det blir nog bra. Det måste det bli, haha, skriver bloggerskan.

När Kenza flanerar på röda mattan kan du se i morgon Söndag på MTV från klockan 20.30. Mer information hittar du här.

Vill du gå in och rösta på just din favoritartist? Då kan du göra det här.


Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela