Nicole Falciani, 19: "Om jag låg med en tjej skulle jag vilja ligga med..."

Svenska bloggerskan Nicole berättar vilken kändis hon helst skulle vilja dela lakan med.


Nicole Falciani var en av MTV-galans svenska hedersgäster. Galan som ägde rum i Rotterdam gick av stapeln under söndagskvällen. Utöver att dela med sig av några rykande heta bilder från hotellrummet samt gå på galan tog sig bloggerskan en liten pratstund med Nyheter24.

Hon berättade bland annat om vad pojkvännen Eric Saade gör när ingen ser, hur de träffades samt vem hennes kvinnliga frikort är.

Se mer i klippet ovan.

Senaste nytt

Här är kläderna Robinson-Toves kille inte gillar att hon bär

3 timmar sedan

Därför pratar Karolina "VonTilander" Tilander med brytning: "Jag har..."

idag 15:15
Karolina "VonTilander" Tilander är ett stort namn både på TikTok och nu i Robinson 2023. Något många har reagerat på är hennes brytning – och nu berättar Karolina mer om det hela...

Marie Serneholt 11 år efter uppbrottet: "Om jag skulle träffa Måns i dag..."

idag 14:52
Måns Zelmerlöw gick från Idol-deltagare till en av Sveriges mest älskade artister och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om Lundasonen? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenska folket googlar om Zelmerlöw.

"Shane MacGowan var en fantastisk poet"

idag 14:30
Shane MacGowan var så mycket mer än "A fairytale of New York", tycker GP:s musikjournalist Johan Lindqvist som minns en stor poet, sångare och outsider.

Han blev den irländska musikens enfant terrible

idag 13:08
Den irländsk-engelska musikens enfant terrible har avlidit. Shane MacGowan var känd för sitt vilda festande, sin raspiga röst – och allas favorit-jullåt "Fairytale of New York".

The Pogues-sångaren Shane MacGowan död

idag 13:00
Artisten Shane MacGowan har avlidit, uppger Sky News. MacGowan, som var sångare i bandet The Pogues, blev 65 år.