Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Therese Lindgren bryter ihop när hon avslöjar fobin: "Det här är min största rädsla"

- 14/11/2016, 10:03

Youtubestjärnan brister ut i tårar i en video där hon svarar på fansens frågor.

Youtubestjärnan Therese Lindgren har i dag över 466 000 prenumeranter på sin kanal och har under årens gång samlat på sig en trogen fanskara. Therese har för vana att vara väldigt öppen och ärlig i sina videos och pratar ocensurerat om sin panikångest, sitt förhållande och andra saker som hör vardagen till.

I sin senaste video får hennes fans ställa frågor som hon svarar på, och då fick hon bland annat frågorna "har du några kroppskomplex" och "tycker du om julen".

"Det är min största rädsla"

Therese svarar att hon haft lite komplex öevr sin näsa men att hon bearbetar det genom att tänka att hon har större problem än så.

– Bråkar jag med min älskade pojkvän så är det klart att jag inte orkar tänka på min näsa, säger hon.

När det kommer till julen berättar Therese att hon alltid tyckt att julen varit väldigt jobbigt då hon tvingats lämna ena föräldern för att fira med den andra.

– När vi var hos mamma så smsade jag pappa hela tiden. Jag vet att han hade det bra och hade fått fira men min största rädsla är verkligen att sitta ensam på julafton, berättar hon.

Therese chockade tidigare sina följare genom att helt obrydd visa brösten i en video. Mer om det kan du se här.

Stjärnan har tidigare varit i bråk med Jockiboi, vilket du kan läsa mer om här.