Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Therese Lindgren om bebisplanerna, one night stands och varför hon drack vin på morgonen innan jobbet

- 02/12/2016, 13:06
1 av 7

2 av 7

3 av 7

4 av 7

5 av 7

6 av 7

7 av 7

Youtubestjärnan Therese Lindgren berättar öppet om sin destruktiva period hon hade för ett par år sedan, om förhållandet till alkohol och när hon planerar att ha barn.

De var när Youtubestjärnskottet Therese Lindgren gästade podden "Tankar med" med Daniel Redgert som det blev ordentligt ångestladdat. Ångesten blandades med en hel del skratt när Daniel och Therese gick in på detaljer om Youtubestjärnans liv och hur hon hamnat där hon hamnat i dag.


"Drack vin innan jobbet"

Therese har tidigare gått ut med att hon haft ett alkoholberoende, och i podden berättar om tiden då hon ibland drack innan jobbet för att slippa bakfyllan.

– Jag jobbade ju som säljare vilket gjorde att det ofta blev en kundlunch med vin, sen"after work" på jobbet, sedan tog man ett glas innan man drog till en restaurang, sedan drack man på en bar, så åt vi middag och drack till det och efter det kanske vi gick ut.


– Dagen efter kunde jag dricka vin på morgonen för att ens kunna gå till jobbet. Jag var så jävla bakis så jag drack ett halvt eller ett helt glas vin. Det var efter det jag la in mig på alkoholbehandling. Efter behandlingen så mådde jag mycket bättre och idag dricker jag inte mycket alls.


"Det blev ett problem"

Therese och Daniel fortsätter att prata om hennes destruktiva period och kommer då in på fenomenet "one night stands".

– Jag har varit väldigt mycket "gå hem och ligga". Ett tag var det ett problem för mig. Jag skulle inte kalla mig sexmissbrukare men det var absolut ett väldigt destruktivt beteende. Jag kände att jag inte var värd bättre än så. Jag var inte värd ett förhållande utan var bara någon man kunde ha sex med.

– Om jag haft klamydia? Jo men det har jag haft en gång. Men nej Daniel, inte fler än så, säger Therese.


Idag är Therese tillsammans med pojkvännen Anders och tog sig tillslut ur den mörka perioden. Hon berättar att hon börjat få frågan om "när hon ska skaffa barn" och att hon säger att hon trots hetsen kommer att välja att vänta några år.

– Folk har ju börjat fråga. Jag fyller ju snart 30 år nu, men jag skulle nog ändå kunna tänka mig att vänta fem år, säger hon.

Vill du lyssna på hela podden? Det kan du göra här.

Mer:

Så brutalt mycket pengar får Therese Lindgren för en 7 minuter lång video.

Therese har även berättat om sin relation till alkohol:"Jag kan inte ha en flaska vin hemma".

Youtubestjärnan Therese berättar: "Det förändrade min syn på porr och onani".