Anna Book uttrycker sin sorg med nakenbild: "In på bara skinnet"

- 08/12/2016, 10:07
1 av 4

2 av 4

Roger Tillberg

3 av 4

STELLA PICTURES / STELLA PICTURES

4 av 4

Stella Pictures / Stella Pictures

Det är på sin Instagram som folkkära Anna Book berättar om sin sorg. Hon möts nu av stöd från sina fans.

Anna Book, 46, är en av våra mest folkkära artister och följs i dag av närmare 30 000 människor på Instagram. På hennes sociala medier får vi följa med i hennes vardag, ta del av matlagningstips, följa med på inspelningar samt ta del av hennes viktresa.

Men den här gången delade Anna med sig av någonting helt annat.

"In på bara skinnet"

I ett inlägg som nu berört många berättar Anna om saknaden hon känner efter sina föräldrar. Hon skriver att hon en dag bara kom hem för att sedan gå in i en dvala av sorg. Till texten delar hon en bild som visar Annas nakna rygg och tatueringen som är en hyllning till hennes föräldrar.

Annas mamma Marita gick bort i sjukdomen KOL år 2010.

– Man är inte bara sårbar när man är naken utan en tråd på kroppen, som jag just nu. Men jag håller med om att det förstärker känslan utav sårbarheten och hjärtat som gråter.

– Fan, jag orkar inte mer nu, inte just nu. Det är verkligen i dessa stunder jag önskar att jag fortfarande hade mina föräldrar i livet och speciellt min älskade mamma. Detta eftersom hon var den som uppfostrade mig till hundra procent och var den förälder som alltid, alltid fanns bara ett samtal bort, skriver Anna.

Kommentarsfältet svämmar nu över av kärlek från fansen som stöttar profilen.

Några av kommentarerna lyder:

– Du är inte ensam, vi står bakom dig.

– Ibland är det skönt att inte vara stark. Försök att tillåta dig att vara ledsen, trösta dig själv och var extra snäll mot dig själv nu när det är tungt. Hoppas att det snart vänder.

– Finaste Anna styrkekramar till dig.


Vill du ha fler nyheter från Nyheter24?
Ladda ner vår app!

Mer:

Därför började Anna Book att storgråta på scen Skicka med Messenger