Nattklubbsägarens svar efter Linn Ahborgs festkväll: "Nästa gång anmäls hon"

Youtubestjärnan Linn Ahlborg, 17, festade loss en kväll på en nattklubb i Falun. Nu möts hon av stark kritik efter att ha festat på en nattklubb med 18-årsgräns.


Det var för cirka tre veckor sedan som det ryktades om att Youtubeprofilen Linn Ahlborg varit ute och festat på en nattklubb i staden Falun.

Nu har det även kommit fram bildbevis från besöket, vilket Svenska Youtubers uppmärksammade. Men partykvällen gick inte obemärkt förbi, utan har snarare fått många av Linns fans att reagera. Linn är nämligen bara 17 år, och nattklubben har 18-årsgräns.

"Ska inte kunna hända"

När Nyheter24 ringer upp nattklubbschefen låter han mycket förvånad och upprörd. Han säger att det inte ska kunna ske att en underårig kommer in på klubben, då alla i kön måste visa legitimation.

– Vakterna har otroligt tydliga riktlinjer om vad som gäller. Visar man inte leg kommer man inte in. Punkt. Detta skapar ju starka misstankar om att denna tjej haft ett falskleg, vilket räknas som urkundsförfalskning. Känner de igen henne nästa gång kommer vi naturligtvis att anmäla, säger han.

– Vi har valt att ha 18-årsgräns av en anledning. Underåriga har ingenting där att göra, avslutar han.

Uppdatering

Efter att nattklubbsägaren ringt upp personen som var ansvarig för festen som Linn befann sig på så har det nu framkommit att det var ett bloggevent. Under eventet serverades bara alkoholfria drinkar och det var alltså tillåtet för folk under 18 år att vistas på klubben.

– Vi vill fortfarande vara tydliga med att man absolut inte ska försöka komma in på en 18-årsklubb de kvällar åldersgränsen gäller som vanligt. Utan att isåfall passa på att besöka klubben på events likt bloggeventet, säger nattklubbsägaren.

Fansen rasade på Youtubestjärnans utekväll – här är sanningen bakom

Vill du läsa om festkvällen där Linn vistades på nattklubben? Det kan du göra här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

3 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.