Kvinna påkörd av tåget – bilen fastnade mellan bommarna

Kvinnan blev bländad och såg inte att bommarna höll på att stängas, då fastnade hon mellan dem rakt på spåret.


Det är i kvällens avsnitt av "Vägens hjältar" som sänds 20:00 i Kanal5 som vi får veta mer om skräckupplevelsen då en kvinna fastnade mellan bommarna på tågspåret.

Kvinnan ska ha blivit bländad och såg inte de röda blinkande lamporna som signalerar att ett tåg är på väg. i stället körde hon vidare och bilen fastande mitt på spåret mellan bommarna.

Lyckligtvis så kunde hon ta sig ur bilen och kom undan med lindriga skador. Inte heller tågföraren eller någon av passagerare skadades i olyckan.

Se också övervakningsfilen som visar hur en man knuffades ner på tunnelbanespåret i Stockholm och läs mer om hur dessa tjuvar rånade en lastbil i farten på motorvägen.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Senaste nytt

Statens konstråd köper Odells verk

idag 16:36

Sopranos-stjärnan skaffade OnlyFans – räddade huset från Kronofogden på 5 minuter

idag 15:55
Den 51-åriga Sopranos-stjärnan Drea de Matteo har skaffat OnlyFans – och det har gjort att hon nu har lyckats rädda sitt hus från Kronofogden. I en ny intervju berättar Drea om det okonventionella beslutet – och att hennes 16-åriga dotter hjälper till att redigera de lättklädda bilderna som ska ut på OnlyFans.

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

idag 14:31
Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har befunnit sig på skidresa i de schweiziska alperna. Att det är fantastiskt vackert är nog de flesta överens om – och kanske även att Schweiz är i dyraste laget. Det blev Isabella varse efter att ha fått in notan på en restaurang...

Hotell Romantik-paret har gjort slut – avslöjar nya kärleken

idag 14:11
Monica Sundberg och Tino Borg Teroni blev ett par efter säsong ett av "Hotell Romantik". Nu berättar Monica att de gått skilda vägar, och att hon har träffat en ny kärlek...

Kändisvännen greps på Riche med kokain: "Tänkte att det skulle bli kul"

idag 14:09
På medlemsklubben Noppes hade kändisvännen träffat på en bekant som gav honom en påse kokain. Någon timme senare greps han på innekrogen Riche. Nu döms mannen, som även är topp-vd på ett välkänt företag, till rekordhöga böter.

Trump måste sluta spela Sinéad O'Connors musik

idag 14:00
Den döda sångerskan Sinéad O'Connors dödsbo vill förbjuda den republikanske presidentkandidaten Donald Trump att spela hennes musik på sina politiska valmöten, uppger BBC.