Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Därför har Linn Ahlborg, 17, raderat sin Instagram

- 23/12/2016, 10:14 -
Linn Ahlborg i mjukiskläder.
1 av 2

Linn Ahlborg har raderat sin Instagram.

Selfie.
2 av 2

Linn Ahlborg.

Youtubestjärnan lägger sociala medier på hyllan.

Det är i ett blogginlägg Youtubestjärnan Linn Ahlborg, 17, nu berättar att hon kommer att ta en paus från sociala medier.

Linn säger att det är efter hat och påhopp som hon väljer att skippa Instagram och Twitter.

"Jag tror inte att folk som inte är i detta själv någonsin skulle kunna ana hur otroligt påfrestande och tärande det kan vara att vara en offentlig person. Bevakad, analyserad, granskad, kommenterad, kritiserad, missförstådd, dömd och påhoppad, varje dag".


"Missförstå mig rätt, den positiva responsen har alltid övervägt den negativa och just därför har jag alltid kunnat blunda för det negativa men just nu när jag varken mår bra eller är i balans av personliga skäl så klarar jag inte av det just nu. Det har blivit för mycket. Mitt vattenglas har varit fyllt så länge och nu har det tippat över", skriver Linn.

Nu stöttas hon av fansen som säger att de kommer att sakna hennes Instagram och att de anser att hon är en väldigt bra förebild.

Mer:

I en tidigare blogginlägg avslöjade Linn hur mycket hon tjänar varje månad. Och ja, det är antagligen mer än både du och jag – tillsammans. Läs mer om det här.