1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Kylie Jenner och Tyga skulle ta söt kärleksbild – detaljen på Kylies kropp skapade i stället uppror bland fansen

Publicerades: 12 Jan 2017, 12:55, Uppdaterades: 16 Aug 2017, 10:36

Men helt ärligt – vad är det för någonting?


Kändisparet Kylie Jenner och pojkvännen Tyga har för vana att öppet visa upp sin kärlek på Instagram i form av kärleksfulla bilder, både från plåtningar och slappa dagar vid poolen.

Men den senaste bilden på stjärnorna har skapat fullständigt kaos bland kommentarerna på Tygas Instagram. Och vi kan försäkra dig om att du kommer att förstå varför.

"Är det där en bröstvårta?"

På bilden ser vi Kylie sitta i Tygas knä. Tyga pussar kärleksfullt Kylie på ryggen medan Kylie äter en bit frukt. Men det fansen reagerat på är detaljen på Kylies knä. Detaljen är nämligen någonting som är skrämmande likt en bröstvårta.Varken Kylie eller Tyga har uttalat sig om bilden. Det spekuleras nu om det skulle kunna handla om en photoshopmiss.

/
Senaste nytt

Legendariska Iron Maiden intog Sweden Rock

igår 22:24

Carolina Gynning visar upp sin stora tatuering på ryggen

igår 15:52
Att Carolina Gynning har en rad gaddar är någonting de flesta vet om. Men tatueringen hon har på ryggen är det inte många som sett.

Juilliard sparkar tidigare chef

igår 15:20
Juilliard School i New York, en av världens mest kända musikhögskolor, har sparkat en tidigare chef efter anklagelser om sexuella trakasserier. Mannen hade under 25 år en ledade position på skolan.

Därför känner du igen lyxvillan i Netflix-serien "Barracuda Queens"

igår 14:19
Barracuda Queens, som baseras på verkliga händelser, gör succé på Netflix. Tycker du kanske att karaktären Amina Khalils hus ser bekant ut? Det finns en förklaring till det.

Norska Melodifestivalen bjuder in släppta låtar

igår 13:58
Inför Melodifestivalen 2024 inför Norge en stor regeländring: Alla norska låtar utgivna efter 1 september i höst får tävla. Det betyder att även musik som redan har nått publiken kan vara med.

Domstol: Krim-guld ska skickas till Kiev

igår 13:30
Högsta domstolen i Nederländerna har beslutat att en ovärderlig guldskatt från Krimhalvön ska lämnas till Ukraina. Precis innan Ryssland annekterade Krimhalvön 2014 lånades guldskatten, "Det skytiska guldet", ut till Allard Pierson Museum i Amsterdam. Såväl Ukraina som fyra olika museer på det ockuperade Krim har sedan gjort anspråk på skatten under en diskussion som pågått under tio år. Men skatten ska till Kiev och till den ukrainska staten – inte till Krim, enligt beslut i Högsta domstolen i Nederländerna.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.