Jockiboi och broderns Snapchat-bråk: "Vill ha 150 tusen för att låta mig vara"

- 15/01/2017, 16:32 -

Under lördagen laddade Jockiboi upp en video där han anklagar sin bror för att ta droger, nu har bröderna fortsatt bråket på sociala medier.

På lördagen laddade Joakim "Jockiboi" Berg upp en video tillsammans med sin fru Jonna Lundell där de säger att Jockibois bror Christofer Berg tar droger.

Christofer har efter det hotat med att polisanmäla Jockiboi för förtal, vilket kan komma att gå ganska bra om man ska tro en rättsexpert.

– Ofta vinner personen om den tar det vidare och det finns tillräckligt med bevis, som videobevis, säger rättsexperten Sven-Erik Alhem.

Men bråket fortsatte på Instagram och Snapchat. Den tredje brodern Jakob Berg raderade nämligen hans och Christofers Youtube-kanal med över 70 000 följare.

"Kommer lägga ner kanalen om senast några timmar! Måste bearbeta allt som hänt under dagen och natten" skrev Jakob då. Något som Jockiboi även kommenterade på Christofers Instagram, men kommentaren är numera borttagen.

Bildkälla: Instagram

Christofer lyckades dock återställa kanalen så den är inte borttagen längre.

På Snapchat fortsatte sedan bråket och sajten Svenska Youtubers har satt ihop alla videos bröderna lade upp under kvällen och natten.

Bland annat så lämnade Christofer sitt hem eftersom han, enligt honom, fått motta mordhot av arga fans, och Jockiboi säger att Christofer nu försöker utpressa honom på 150 tusen kronor.

Se brödernas Snapchat-bråk i klippet här under.


Se videon som startade bråket i spelaren nedan.


Vill du läsa mer om bråket så har Nyheter24 tidigare skrivit om Christofers svar på droganklagelserna i videon och även om att Jockiboi riskerar att dömas för förtal om Christofer polisanmäler.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.