Bråket fortsatte sedan på Snapchat under kvällen.
Bråket fortsatte sedan på Snapchat under kvällen. - Foto: TT

Jockiboi och broderns Snapchat-bråk: "Vill ha 150 tusen för att låta mig vara"

Under lördagen laddade Jockiboi upp en video där han anklagar sin bror för att ta droger, nu har bröderna fortsatt bråket på sociala medier.


På lördagen laddade Joakim "Jockiboi" Berg upp en video tillsammans med sin fru Jonna Lundell där de säger att Jockibois bror Christofer Berg tar droger.

Christofer har efter det hotat med att polisanmäla Jockiboi för förtal, vilket kan komma att gå ganska bra om man ska tro en rättsexpert.

– Ofta vinner personen om den tar det vidare och det finns tillräckligt med bevis, som videobevis, säger rättsexperten Sven-Erik Alhem.

Men bråket fortsatte på Instagram och Snapchat. Den tredje brodern Jakob Berg raderade nämligen hans och Christofers Youtube-kanal med över 70 000 följare.

"Kommer lägga ner kanalen om senast några timmar! Måste bearbeta allt som hänt under dagen och natten" skrev Jakob då. Något som Jockiboi även kommenterade på Christofers Instagram, men kommentaren är numera borttagen.

Bildkälla: Instagram

Christofer lyckades dock återställa kanalen så den är inte borttagen längre.

På Snapchat fortsatte sedan bråket och sajten Svenska Youtubers har satt ihop alla videos bröderna lade upp under kvällen och natten.

Bland annat så lämnade Christofer sitt hem eftersom han, enligt honom, fått motta mordhot av arga fans, och Jockiboi säger att Christofer nu försöker utpressa honom på 150 tusen kronor.

Se brödernas Snapchat-bråk i klippet här under.


Se videon som startade bråket i spelaren nedan.


Vill du läsa mer om bråket så har Nyheter24 tidigare skrivit om Christofers svar på droganklagelserna i videon och även om att Jockiboi riskerar att dömas för förtal om Christofer polisanmäler.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du Jockiboi?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Taylor Swifts album: "Stor, sorgsen pop"

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

1 timme sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.