Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Carola chockar med sexhemligheten: "Så många år väntade jag med att ligga"

- 18/01/2017, 10:11 -
1 av 4

2 av 4

3 av 4

4 av 4

Det är i "Renées brygga" som Carola Häggkvist berättar om avhållsamheten och hur länge det dröjde efter sin skilsmässa innan hon valde att ha sex igen.

Det är i kvällens avsnitt av "Renées brygga" som Carola Häggkvist berättar om den svåra tiden efter skilsmässan Runar Sögaard, skriver Expressen.

Det före detta paret skiljde sig för över 17 år sedan och sex år senare gick Carolas mamma bort. Åren efter fylldes av en stor sorg och hon berättar att hon hoppats på en ny kärlek som skulle kunna hjälpa henne att ta sig vidare. Men den kärleken kom aldrig."Inte haft sex på så många år"

Senare kände sångerskan att någonting inte stod riktigt rätt till i kroppen, vilket gjorde att hon besökte en läkare.

– Jag hade massor av myom (en godartad tumör), så jag har opererat min mage och har tagit bort ena äggstocken och livmodern, berättar hon och fortsätter.


– Doktorn frågade mig om jag inte hade känt det när jag hade sex. "Men jag har faktiskt inte legat med någon på 14 år", svarade jag då. Nu blir det väldigt intimt här. Men jag har väntat på mannen, the man, säger hon till Renée.

Carola berättar att hon hört rykten om både det enda och det andra, men konstaterar sedan skrattandes att folk verkligen inte vetat hur det egentligen legat till.

"Renées brygga" sänds på TV4 onsdag klockan 21.00.

Mer: Hon lever som Barbie – får inte dejta killar eller shoppa