Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
4049
reaktioner idag

Skam-skådisen råkade tabba sig på Instagram – men stämmer det?

Profilen gick snabbt in och ändrade texten. Men många fans hann spara den.

SKAM

Det spekuleras hejvilt bland Skam-fansen vem av karaktärerna det är i tittarsuccén som haffat huvudrollen i säsong 4.

I de tidigare säsongerna har vi fått se Eva, Noora och Isak som huvudrollsinnehavare, och enligt odds från spelbolaget Betsson blir det tittarfavoriten Sana som vi kommer få följa i säsong fyra. Men ett Instagraminlägg från en av skådespelarna säger annat.

"Jag är huvudperson i säsong 4"

Det är skådespelerskan Ulrikke Falch som spelar karaktären Vilde som under gårdagen publicerade en bild på sitt öga tillsammans med texten "Jag är huvudperson i säsong 4". Snabbt efteråt ändrade hon texten till bara en "4", men har man över 400 000 följare på Instagram, ja då är det alltid någon som hinner att se (samt printscreena).

Nu fullkomligt kokar kommentarsfältet med spekulerande fans som ropar ut sina förhoppningar på att det ska vara Vilde som blir nästa huvudkaraktär. Ingenting är dock bekräftat.


Please be smarter

A post shared by Ulrikke Falch (@ulrikkefalch) on

Serien är den mest sedda på SVT Play någonsin.

UPPDATERING: Efter att nyheten spridits så menar folk att bilden är manipulerad och skådisen Ulrikke Falch själv menar att folk är "dumma som tror att det stämmer".

Läs också om Cassandra som åkte hela vägen till Oslo för att besöka Skam-skolan – eller såg du den lilla detaljen från Skam-festen som nästan alla missade?

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Mer:

Skam-William kommer till Sverige – det här ska han göra