Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Blondinbellas bild på håret skapar kaos bland läsarna

- 23/01/2017, 12:08 -

Isabella "Blondinbella" Löwengrip ville visa upp sin "helgknut" för sina följare. Det hela slutade i kaos bland kommentarerna. Läsarnas fokus hamnade nämligen på någonting helt annat än hennes knut.

Det var under söndagen som Isabella "Blondinbella" Löwengrip ville visa upp sin så kallade "helgknut".Hon förklarade utförligt vad hon menar med den obligatoriska knuten i håret hon har för vana att sätt upp varje helg.

"Jag får många frågor om min helgknut och vad det egentligen innebär. Det är inte mer komplicerat än att jag från att jag kommer hem en fredag sätter upp mitt hår i en knut som oftast får sitta kvar till ända till söndag. Om vi inte har något speciellt planerat såklart. I mitt jobb behöver jag ha stylat hår och vara make:ad eftersom jag representerar ett skönhetsmärke, därför är så underbart att vara få vara hela helgen helt naturlig. Sedan är det nyttigt också att låta hår och hud vila två dagar i veckan", skriver Isabella till bilden.

Det hon inte väntat sig var att bilden skulle få hundratals kommentarer. Som handlar om allt annat än just knuten.

Isabella Blondinbella Löwengrip har oroliga följare

Blondinbella.
Före- efterbild på Isabella Löwengrip
Det här reagerade hennes fans på.

"Sen du gick ned i vikt poserar du annorlunda"

Kommentarerna som haglar över Isabella handlar som nämnt ovan inte om knuten, utan var mest elaka pikar om hennes vikt, hållning, hy och kvalité på håret. Några läsare kommenterar det faktum att Isabella under den senaste tiden gått ned i vikt, andra påpekar att hennes hy blivit sämre och håret sprött.

Blondinbellas hår i hetluften

Några av kommentarerna löd på följande sätt:

"Topparna ser slitna ut och håret ser inte återfuktat eller fräscht ut"

"Det har nog att göra med att hon inte fått nog med näring på sista tiden. Dags att börja äta ordentligt Isabella"

"Snälla din hy. Gör någonting med den, den ser katastrofal ut"

Men Isabella fick även uppbackning från andra läsare som anser att det som skedde i kommentarsfältet var ren och skär mobbing.

Fansen står upp för Blondinbella
En kommentar saxad från kommentarsfältet.

Ibland undrar man ju hur det står till med folk.

Mer:

Blondinbellas fans chockade efter bilden: "Börjar bli oroliga"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.