Linn Ahlborg, 17, avslöjar: "Den typen av kille faller jag för"

Youtubestjärnan Linn Ahlborg kör en frågestund på sin blogg där hon avslöjar både det ena och det andra.


Det är på sin blogg som Youtubestjärnan Linn Ahlborg låter sina fans ställa frågor som hon besvarar. Linn pratar om allt ifrån hur ofta hon tvättar håret, till vad hon faller för hos killar.

"Gillar du bad boys?"

Linn får frågan vilken typ av killar hon faller för. Och hon berättar då att hon är lite kluven, men inte föredrar bad boys.

"Haha jag dras nog lite till båda. Utsidan till en början antar jag, sen börjar insidan spela mer roll ju längre man kommer skulle jag säga. Har haft en "incident" då jag bara gick på utseende, gick åt helvete. Det räcker aldrig med bara en utsida".

"Sen om han ska vara känslig eller "badboy"? Vad är en badboy ens? En som skolkar från skolan, är otrevlig och egenkär? Nej tack. Men sen är jag fett känslig när det blir för mycket känslor och gulligull också. Tar lätt avstånd då. Jag kanske har en störning men gillar verkligen inte sådant. Så antar att jag vill ha någon blandning av dem båda", skriver hon.

"Tydligen många som är intresserade"

Linn får även en hel del frågor om sitt ex, vilket hon verkar ta med en klackspark.

– Tänk att detta fortfarande intresserar så många. Jag säger det en sista gång, jag och Filip är kompisar. Det är även min bror och Filip.

Mer:

I en tidigare blogginlägg avslöjade Linn hur mycket hon tjänar varje månad. Och ja, det är antagligen mer än både du och jag – tillsammans. Läs mer om det här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du bad boys?
Tack för din röst!
Senaste nytt

"Songs of conquest" får släppdatum

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

1 timme sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

1 timme sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

1 timme sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

2 timmar sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

2 timmar sedan
Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.