Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linn Ahlborg, 17, avslöjar: "Den typen av kille faller jag för"

- 24/01/2017, 10:08 -

Youtubestjärnan Linn Ahlborg kör en frågestund på sin blogg där hon avslöjar både det ena och det andra.

Det är på sin blogg som Youtubestjärnan Linn Ahlborg låter sina fans ställa frågor som hon besvarar. Linn pratar om allt ifrån hur ofta hon tvättar håret, till vad hon faller för hos killar.

"Gillar du bad boys?"

Linn får frågan vilken typ av killar hon faller för. Och hon berättar då att hon är lite kluven, men inte föredrar bad boys.

Bilden kan inte visas :(

"Haha jag dras nog lite till båda. Utsidan till en början antar jag, sen börjar insidan spela mer roll ju längre man kommer skulle jag säga. Har haft en "incident" då jag bara gick på utseende, gick åt helvete. Det räcker aldrig med bara en utsida".

Bilden kan inte visas :(

"Sen om han ska vara känslig eller "badboy"? Vad är en badboy ens? En som skolkar från skolan, är otrevlig och egenkär? Nej tack. Men sen är jag fett känslig när det blir för mycket känslor och gulligull också. Tar lätt avstånd då. Jag kanske har en störning men gillar verkligen inte sådant. Så antar att jag vill ha någon blandning av dem båda", skriver hon.

Bilden kan inte visas :(

Bilden kan inte visas :(

"Tydligen många som är intresserade"

Linn får även en hel del frågor om sitt ex, vilket hon verkar ta med en klackspark.

– Tänk att detta fortfarande intresserar så många. Jag säger det en sista gång, jag och Filip är kompisar. Det är även min bror och Filip.

Mer:

I en tidigare blogginlägg avslöjade Linn hur mycket hon tjänar varje månad. Och ja, det är antagligen mer än både du och jag – tillsammans. Läs mer om det här.