Fredag 19 Aug
Stockholm

Skam-skådespelerskan dissar skönhetsidealen med lättklädda bilder: "Är jag inte bra nog?"

1 av 10
Här bjuder skådespelerskan på skönsång i duschen.
2 av 10
Här bjuder skådespelerskan på skönsång i duschen. Foto:
"På den här bilden får jag alltid höra att jag är perfekt och jättevacker. Det gör mig rädd", skriver Ulrikke.
3 av 10
"På den här bilden får jag alltid höra att jag är perfekt och jättevacker. Det gör mig rädd", skriver Ulrikke. Foto:
4 av 10
Här på bild bredvid Selena Gomes.
5 av 10
Här på bild bredvid Selena Gomes. Foto:
"Brun utan sol är det värsta som finns".
6 av 10
"Brun utan sol är det värsta som finns". Foto:
7 av 10
"Är sideboob det nya? Nej!".
8 av 10
"Är sideboob det nya? Nej!". Foto:
9 av 10
10 av 10

Mat, dans, naket och power. Ulrikke Falch är utan tvekan en av de skönaste att följa på Instagram just nu.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

Ulrikke Falch, 20, är en av stjärnskotten från den norska succéserien Skam. Ulrikke spelar den charmiga karaktären Vilde och nu spekuleras det vilt i huruvida hon kommer att vara säsong fyras huvudkaraktär. Detta efter att hon postat en bild på Instagram där hon följs av över 455 000 fans.

Men att hinta om kommande säsonger än långt ifrån allt Ulrikke gör på sina sociala medier. Hon har även blivit känd som någonting utav en kroppsaktivist som ofta delar med sig av kroppspositiva bilder och inlägg.


"Jag vill inte vara ert bodygoal"

På några av skådespelerskans bilder så imiterar hon kändisar som Kylie Jenner och Lady Gaga. Hon poserar i underkläder framför spegeln och filmar när hon sjunger i duschen. Men nu har Ulrikke skrivit ut en förklaring till varför hon gör detta.

– Jag har lagt upp avklädda och sexiga bilder på mig själv för att få fram en poäng. Ni har skrivit ut "bodygoals" och "vacker". Men jag vill inte vara ert bodygoal, jag vill att ni ska sluta sätta upp ideal och i stället börja ta hand om er själva. Jag vill använda min röst till att peppa upp tjejer och inspirera er, skriver hon."På den här bilden får jag alltid höra att jag är perfekt och jättevacker. Det gör mig rädd", skriver Ulrikke.


På en annan av sina bilder där hon spelar fotboll diskuterar hon nyårslöften och det faktum att många väljer att satsa på att gå ned i vikt. Hon avslutar inlägget med att säga att man ska boxa alla som säger att man inte duger i magen.

Hyllas av fansen

Ulrikke hyllas på sociala medier för sina starka och viktiga inlägg på Instagram. Och fick en själv bestämma så kanske det vore just hon som skulle bli huvudrollen i säsong fyra. Men det återstår än så länge att se.

Mer:

Stora Skam-snackisen har tidigare varit den uppmärksammade bilden som en av skådespelarna la upp på Instagram och som verkade avslöja vem nästa huvudperson i serien kommer bli.

Oroar du dig över att kanske inte kunna se säsong 4 av Skam i Sverige när den släpps i Norge? Lugn, med hjälp av Nyheter24:s smarta tips fixar du biffen – givetvis helt lagligt.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.