1 av 10
Här bjuder skådespelerskan på skönsång i duschen.
2 av 10
Här bjuder skådespelerskan på skönsång i duschen.
"På den här bilden får jag alltid höra att jag är perfekt och jättevacker. Det gör mig rädd", skriver Ulrikke.
3 av 10
"På den här bilden får jag alltid höra att jag är perfekt och jättevacker. Det gör mig rädd", skriver Ulrikke.
4 av 10
Här på bild bredvid Selena Gomes.
5 av 10
Här på bild bredvid Selena Gomes.
"Brun utan sol är det värsta som finns".
6 av 10
"Brun utan sol är det värsta som finns".
7 av 10
"Är sideboob det nya? Nej!".
8 av 10
"Är sideboob det nya? Nej!".
9 av 10
10 av 10

Skam-skådespelerskan dissar skönhetsidealen med lättklädda bilder: "Är jag inte bra nog?"

Mat, dans, naket och power. Ulrikke Falch är utan tvekan en av de skönaste att följa på Instagram just nu.


Ulrikke Falch, 20, är en av stjärnskotten från den norska succéserien Skam. Ulrikke spelar den charmiga karaktären Vilde och nu spekuleras det vilt i huruvida hon kommer att vara säsong fyras huvudkaraktär. Detta efter att hon postat en bild på Instagram där hon följs av över 455 000 fans.

Men att hinta om kommande säsonger än långt ifrån allt Ulrikke gör på sina sociala medier. Hon har även blivit känd som någonting utav en kroppsaktivist som ofta delar med sig av kroppspositiva bilder och inlägg.






"Jag vill inte vara ert bodygoal"

På några av skådespelerskans bilder så imiterar hon kändisar som Kylie Jenner och Lady Gaga. Hon poserar i underkläder framför spegeln och filmar när hon sjunger i duschen. Men nu har Ulrikke skrivit ut en förklaring till varför hon gör detta.

– Jag har lagt upp avklädda och sexiga bilder på mig själv för att få fram en poäng. Ni har skrivit ut "bodygoals" och "vacker". Men jag vill inte vara ert bodygoal, jag vill att ni ska sluta sätta upp ideal och i stället börja ta hand om er själva. Jag vill använda min röst till att peppa upp tjejer och inspirera er, skriver hon.



"På den här bilden får jag alltid höra att jag är perfekt och jättevacker. Det gör mig rädd", skriver Ulrikke.


På en annan av sina bilder där hon spelar fotboll diskuterar hon nyårslöften och det faktum att många väljer att satsa på att gå ned i vikt. Hon avslutar inlägget med att säga att man ska boxa alla som säger att man inte duger i magen.

Hyllas av fansen

Ulrikke hyllas på sociala medier för sina starka och viktiga inlägg på Instagram. Och fick en själv bestämma så kanske det vore just hon som skulle bli huvudrollen i säsong fyra. Men det återstår än så länge att se.

Mer:

Stora Skam-snackisen har tidigare varit den uppmärksammade bilden som en av skådespelarna la upp på Instagram och som verkade avslöja vem nästa huvudperson i serien kommer bli.

Oroar du dig över att kanske inte kunna se säsong 4 av Skam i Sverige när den släpps i Norge? Lugn, med hjälp av Nyheter24:s smarta tips fixar du biffen – givetvis helt lagligt.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

2 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.