Thomas Sekelius berättar om beroendet: "Det har pågått i tre år och jag skäms"

- 25/01/2017, 10:37 -

Youtubestjärnan Thomas väljer nu att berätta sanningen för fansen.

Thomas Sekelius, 19, är en av Sveriges största Youtubestjärnor och har över 274 000 prenumeranter. Tomas har gjort sig känd för sina personliga "smink tutorials", men titt som tätt bjuder han även på ordentligt med underhållning från sin vardag.

Tidigare har han bland annat utsatt sin mamma för ett så kallat "lyric prank", någonting som inte alls gick som han tänkt sig.

Bilden kan inte visas :(

Avslöjar sanningen i ny video

I sin senaste video då stjärnan ska göra sig i ordning inför Guldbaggegalan väljer dock Thomas att ta upp ett mer seriöst ämne. Det har nämligen smusslats runt med att han röker, och på bloggen Svenska Youtubers finns bilder som är tagna från Thomas hem, där ciggpaket synts i bakgrunden.

– Jag har fått frågor om jag röker så det är lika bra att jag tar upp det. Och ja, tyvärr är det sant. Jag började röka när jag var 16 år så jag har gjort det i tre år, säger Thomas

Bilden kan inte visas :(

– Jag var en svag individ och kunde inte stå emot grupptrycket. Jag tyckte helt enkelt att det såg coolt ut. Anledningen till varför jag fortsatte var för att jag tillslut gick ifrån att ta en cigg av någon till att köpa egna paket. Sen blev det en av mina laster.

Bilden kan inte visas :(

"Vill inte promota det"

Han berättar varför han tidigare inte velat prata om det, och det är för att han inte vill promota rökning.

– Rökning är bland det värsta man kan utsätta sig för. Det är ett beroende, ingenting annat. Det säger ingenting om hur man är som människa eller att man är en sämre människa. Utan det är vad det är. Men jag har inte tidigare velat säga någonting om det för jag vill inte att ni röker.

– Jag vill såklart vara en förebild för er och det är därför jag tar upp det här, avslutar han.

Se hela klippet här: