Han har sex på Snapchar – och har blivit känd för det
Jörgen Brovold har sex på Snapchat

Jörgen Brovold har blivit kändis i Norge med sitt Snapchat-sex

Norske Jörgen Brovold har tusentals följare på Snapchat där han lägger ut klipp på när han helt enkelt har sex. Nu har han också varit med i tv-programmet Outsiders.


I kvällens avsnitt av "Outsiders" som visas klockan 21:00 i Kanal 5 får vi träffa Jörgen Brovold som blivit en kändis i hela Norge tack vare sin Snapchat.

Där lägger han ut klipp och bilder på när han har sex under namnet Brovold89, vilket han ser som sitt artistnamn.

– Tjejer brukar skriva till mig och be om att få vara med i mina filmer, berättar Jörgen i programmet.

Ute på stan blir Jörgen ofta igenkänd och det är många som gillar det han gör och vill ta bilder med honom. Men det finns också de som inte alls gillar honom men det har han inget emot.

– De som hatar dig gör dig berömd, även om de hatar dig kommer de prata om dig, säger han i programmet.

Men Jörgen Brovold nöjer sig inte med att vara "Snapchat-kung" i Norge, han vill nu bli stor även i Sverige och få fler följare där.

– Jag tror och hoppas att tjejerna i Stockholm är minst lika bra som här. Sverige känns mer mottagligt, säger han.

Se hur det går på Jörgens resa till Sverige i klippet ovan.

Läs också om Mathias som blir upphetsad av naturen och får orgasm av att sitta på en sten eller om Derek som är en vuxen bebis och älskar att få sin blöja bytt.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".