Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Danny Saucedo om avbokade bröllopet med Molly: "Därför blir det inget giftemål"

- 26/01/2017, 12:08 -

Kändisparet berättar nu varför bröllopet avbokats.

Molly Sandén och Danny Saucedo är hela landets favoritpar och gala efter gala och intervju efter intervju ger de varandra hyllningstal och berättar om sin kärlek.

Paret förlovade sig under förra året då Danny friade till Molly när de besteg berget Kilimanjaro. Det var tänkt att paret skulle gifta sig under hösten 2017, men nu berättar Danny att det inte blir något bröllop – ännu.


"Vi hinner inte"

Danny är för tillfället högaktuell med sin nya show på Hamburger Börs i Stockholm vilket resulterar i att något bröllopsplanerande inte hinns med.

– Det kommer inte bli ett giftermål i år, vi hinner inte. För jag är på Börsen och har så mycket manus att tänka på. Vi är inga traditionella personer av oss så vi kommer nog ta det där när det känns bra, säger Danny Saucedo till TV4, enligt Expressen.

Danny har även påpekat att paret väldigt gärna vill bli föräldrar, men att även det kommer att ske vid ett väl valt tillfälle i framtiden.

Mer:

Little Jinder om Danny Saucedo: "Jävligt förbannad"