Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jessica Almenäs ryter ifrån efter mannens kommentar: "Visste inte att..."

- 27/01/2017, 11:48
Jessica Almenäs fick ett meddelade av en okänd man.
1 av 4

Jessica Almenäs fick ett meddelade av en okänd man.

TT

Nu säger programledaren ifrån på Instagram.
2 av 4

Nu säger programledaren ifrån på Instagram.

TT

Här är meddelandet från mannen.
3 av 4

Här är meddelandet från mannen.

Faksimil Instagram

Jessica Almenäs.
4 av 4

Jessica Almenäs.

TT

På Instagram säger Jessica Almenäs ifrån efter ett meddelande från en okänd man.

Programledaren Jessica Almenäs säger ifrån på Instagram efter ett meddelande från en okänd man. Mannen skriver att ingen har något med programledarens privatliv att göra men om hon nu ska ha barn med en tredje man så verkar det lite suspekt.

Han skriver att det nog inte skulle vara så intresserad av en kvinna som har barn med tre olika män. Något som fick programledaren att ryta ifrån.

"Varje dag lär man sig nåt nytt. Tänk att jag inte visste att kvinnans uppgift här i livet är att behaga män. Även okända män. Och dessutom helst gå genom livet med kyskhetsbältet på" skriver Almenäs under bilden och fortsätter.

Bildkälla: Faksimil Instagram

"Well I've got news for you Rickard. Med de åsikterna från 1800-talet skulle jag inte dejta dig även om du var den enda mannen kvar på jorden."

Hon fortsätter sedan med att tacka författaren Camilla Läckberg för att alltid vara så klok och stå upp för sina medsystrar och vänner.

Det efter att Läckberg lagt ut en bild på Instagram där hon tagit kort på en kommentar som skrivits under ett av Almenäs inlägg på bloggen.

"Detta är på riktigt 2017 en kommentar från en kvinna på @jessicaalmenas blogg, med anledning av att hon går ut med den glada nyheten att hon och hennes kärlek väntar barn. Och jag känner väl igen kommentaren. Fått den själv från kvinnor många gånger."

Bildkälla: Faksimil Instagram

"Och jag fattar inte hur man är funtad vare sig som människa eller medsyster att komma med en sån här kommentar till en annan kvinna som meddelar en nyhet som för henne är stor lycka och glädje."

Almenäs avslutar sedan sitt inlägg med att skriva att hon har noll tolerans mot personpåhopp och elakheter. Och att det innebär blockering och radering.

I kommentarerna är det flera som har visat sitt stöd till programledaren.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.