Kissie dissade kille på Tinder – hans svar får oss att förstå varför

- 30/01/2017, 10:04 -

Får du nobben av en tjej rekommenderar vi dig att inte agera som den här "sköna snubben".

Alexandra "Kissie" Nilsson är nybliven singel och har nu gett sig ut på dejtingappen Tinder för att kolla utbudet karlar. Kissie berättade nyligen på bloggen att hon har svårt för att träffa killar då hon menar att många endast dejtar henne för hennes kändisskap.

"Jag har inte behövt tänka tanken att det kanske skulle finnas dom som skulle vilja dejta mig för jag är Kissie, but belive me.. Dom finns. Dom misstankarna hade jag ganska nyligen, så det är bland annat därför jag är singel igen", skriver hon.

Men Tinder-dejtandet skulle snabbt komma att visa sin baksida för Kissie. Hon stötte nämligen på en så kallad "skön snubbe" som inte klarar av att få dissen.

"Din jävla diva"

Efter att ha matchat med en kille kom Kissie underfund med att hon inte såg dem som en "match made in heaven". Hon skrev till killen att hon inte var intresserad, och fick då ett vidrigt svar tillbaka.


"Ja inte får man ångra sig och meddela att man inte är intresserad, för då jäklar ska jag få höra att jag inte är så känd som jag tror. Men förstår inte riktigt grejen med att jag inte kommer få saker gratis längre, hans kärlek/ flört var då en gratis gåva till mig som jag borde uppskattat mer? Förstår inte", skriver Kissie.

Mer:

Kissie bröstchockar på Instagram – men det finns en hake