Onsdag 23 Jun
Stockholm

Kissies chockerande besked: "Därför planerar jag att lägga ner bloggen"

1 av 2
2 av 2

Alexandra "Kissie" Nilsson skriver ett inlägg som antagligen ingen väntat sig.

Kommentera (12)
Kopiera länk
Dela

Alexandra "Kissie" Nilsson har bloggat sedan hon var liten och bloggen kom att bli en av de första stora bloggarna i Sverige. Hon har under 10 år livnärt sig på bloggen och har hundratusentals läsare som följer henne.

Kissie har tidigare berättat om de hat och hot hon mottagit från troll på internet, och att hon tyckt att det ibland varit ansträngande att folk följer varenda steg hon tar. Samma sak har hon sagt gällande relationer då hon flertalet gånger varit med om att män dejtat henne enbart för att hon varit känd.

Ändå kom det som en stor chock för läsarna när Kissie nu berättar att blogglivet inte helt faller henne i smaken längre.


"Ska jag kanske lämna blogglivet?"

Hon skriver ut på bloggen att hon kastades in i bloggvärlden för dryga tio år sedan, och att hon ofta funderar på hur livet sett ut utan bloggen.

"Ikväll har jag en sån kväll där jag funderar på livet. Känns som jag stått och stampat på samma ställe ett tag och idag när jag tänker tanken ”ska jag kanske lämna blogglivet bakom mig” skrämde det mig inte lika mycket som den brukade göra. Jag har trots allt sysslat med detta i 10 år och jag hamnade i den här världen av en slump egentligen. Har ingen aning om hur mitt liv hade sett ut om det inte hade varit för den här konstiga vändningen".

Hon fortsätter:

"Sen har jag ingen aning om vad jag ska syssla med om jag nu stänger ner bloggen. Men vet ni vad som känns skönt? Att jag slipper förklara det för massa dömande människor. Att det kan få ge fel, åt fel håll utan att halva Sverige vet om det. Att jag kan leva med det själv. Jag vet inte, jag gör inget beslut nu för självklart måste jag prata med samarbetspartners osv om jag nu väljer att sluta. Sen kan detta också bara vara en sån kväll där jag tvivlar på mig själv och min förmåga", skriver hon.

Kommentera (12)
Kopiera länk
Dela