Ace Wilder fick panikattack under scennumret i Melodifestivalen: "Ville aldrig mer"

Det blev för mycket för Ace Wilder under den senaste showen, något som kommer påverka framträdandet i första deltävlingen.


Nu är det äntligen dags för den första deltävlingen av årets Melodifestivalen. I Göteborg så tampas bland annat gamla schlagerräven Charlotte Perrelli mot nykomlingar som favorittippade Nano.

I första avsnittet av "Schlagerspaning" snackar vi om skvallret som florerat på sociala medier, bland annat om Charlotte Perrellis akutingrepp, om programledaren Clara Henrys val att raka sig och om årets favorit Loreens sexualitet.

någon som valt att tona ner sin show något är Ace Wilder som drabbats av en panikattack.

– Jag fick panikångestattacker efter deltävlingen. Jag trodde att jag skulle dö några gånger. Hjärtat slår så hårt att man tror att man ska svimma. Det är inte jätteroligt, berättade Ace i en intervju med TT

Hör honom och Gabriella Bark i "Schlagerspaning" ovan.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.

Hedersguldpalm till japanska animatörer

igår 17:34
För första gången ges hedersguldpalmen i Cannes till en grupp och det är den japanska animationsstudion Ghibli som får ta emot priset.