Therese Lindgren har fått sin identitet kapad. Bildkälla: Therese Lindgren Instagram.
Therese Lindgren har fått sin identitet kapad. Bildkälla: Therese Lindgren Instagram.

Youtubestjärnan Therese Lindgren har fått sin identitet kapad: "Oärliga äckelmänniska"

Therese Lindgren berättar att hon fått sin identitet kapad av någon som försöker utnyttja företagen hon har kontakt med.


Det är i sin senaste video som Therese Lindgren berättar den glädjande nyheten att hon nu fått över 500 000 prenumeranter på sin Youtubekanal. Therese berättar för fansen hur tacksam hon är och säger att hon vill ge någonting tillbaka.

– Utan er hade inte det här varit möjligt. Tack så himla mycket. Jag har frågat i kommentarsfältet vad ni vill ha tillbaka, och nästan alla skrev "vloggmånad" så jag kommer att köra en vloggmånad, berättar hon.

Men videon är inte bara fylld av glädjande besked. Therse berättar nämligen i mitten av videon att hon fått sin identitet kapat vilket nu gjort att hon tvingats polisanmäla.

"Personen utger sig för att vara mig"

Therse berättar att hon polisanmält händelsen men att det hittills inte hänt någonting.

– Han skickar ett mail till företag som skickar produkter eller pengar till honom och som då väntar sig att få en video tillbaka. Sen ringer de nu och ba "Hallå vi har skickat produkter för 20 000 kronor? Vart är vart är vår video?", berättar hon.

– Det här har pågått sen januari 2016. Jag har polisanmält men det fortsätter. Jag antar att polisen har viktigare saker för sig. Jag vet vem det är, jag har namn, personnummer och IP-adress. Jag hoppas verkligen att de gör någonting år saken snart, berättar hon.


Bilderna är tagna från Therese Lindgrens egen Instagram. Den hittar du här. Hennes Youtubekanal hittar du här.

Mer:

Therese Lindgren om bebisplanerna, one night stands och varför hon drack vin på morgonen innan jobbet

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!