Söndag 20 Jun
Stockholm

Nu svarar Clara Henry på gravidryktet: "Därför putar magen ut"

Det var i lördags som Youtubestjärnan Clara Henry ledde Melodifestivalen tillsammans med David Lindgren och Hasse ”Kvinnaböske” Andersson. Efter avsnittet spreds det ett rykte om att Clara skulle vara gravid.

Kommentera (16)
Kopiera länk
Dela

Det var under lördagen som årets första avsnitt av Melodifestivalen gick av stapeln. Första deltävlingen höll till i Göteborg och det blev en show utan dess like.

Programledare för året är David Lindgren, 34, och Hasse ”Kvinnaböske” Andersson, 69 och Youtubestjärnan Clara Henry, 22. Trions har både mött ris och ros efter lördagskvällen, och utöver deras prestation som programledare har det även diskuterats bland fansen, huruvida Clara skulle vara gravid eller inte.

Nu svarar Clara (på ett extremt skönt) sätt på ryktet.

"Men putar ut sådär gulligt"

Clara publicerade en bild på Instagram där hon uttrycker sin glädje över lördagskvällen. Hon passar även på att ge svar på gravidryktet.

"Asså en kan ju knappt fatta vad det var en gjorde igår? ROLIGT i alla fall!!! Jätte. Och har tydligen fått frågor om jag är gravid så kan ju passa på att dementera det ryktet innan jag får roliga frågor på presskonferenserna nästa vecka. Nä jag är inte gravid. Min mage putar ut lite sådär gulligt helt av sig själv", skriver hon.

Kommentera (16)
Kopiera länk
Dela