Nu svarar Clara Henry på gravidryktet: "Därför putar magen ut"

Det var i lördags som Youtubestjärnan Clara Henry ledde Melodifestivalen tillsammans med David Lindgren och Hasse ”Kvinnaböske” Andersson. Efter avsnittet spreds det ett rykte om att Clara skulle vara gravid.


Det var under lördagen som årets första avsnitt av Melodifestivalen gick av stapeln. Första deltävlingen höll till i Göteborg och det blev en show utan dess like.

Programledare för året är David Lindgren, 34, och Hasse ”Kvinnaböske” Andersson, 69 och Youtubestjärnan Clara Henry, 22. Trions har både mött ris och ros efter lördagskvällen, och utöver deras prestation som programledare har det även diskuterats bland fansen, huruvida Clara skulle vara gravid eller inte.

Nu svarar Clara (på ett extremt skönt) sätt på ryktet.

"Men putar ut sådär gulligt"

Clara publicerade en bild på Instagram där hon uttrycker sin glädje över lördagskvällen. Hon passar även på att ge svar på gravidryktet.

"Asså en kan ju knappt fatta vad det var en gjorde igår? ROLIGT i alla fall!!! Jätte. Och har tydligen fått frågor om jag är gravid så kan ju passa på att dementera det ryktet innan jag får roliga frågor på presskonferenserna nästa vecka. Nä jag är inte gravid. Min mage putar ut lite sådär gulligt helt av sig själv", skriver hon.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

Textilmuseet prisat på Elle-galan

1 timme sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

1 timme sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.