Onsdag 23 Jun
Stockholm

Blondinbella om skönhetsingreppet: "Vad ska jag säga till mina barn?"

Isabella "Blondinbella" Löwengrip berättar om tankarna kring skönhetsingreppet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det är under sin frågestund på bloggen som Isabella "Blondinbella" Löwengrip fick frågan om huruvida hon skulle kunna göra något skönhetsingrepp.

Isabella svarar till en början att hon på grund av sin ringa ålder aldrig haft tanken att använda sig av varken botox eller fillers. Hon fortsätter sedan med att säga att de andra faktorerna som gör att hon ställer sig tveksamt till ingrepp är hennes två barn.

"Nej jag är ju bara 26 år. Men jag har otroligt svårt att se att jag skulle göra sådant när jag blir äldre. Dels är jag så nålrädd men sedan är jag för skeptisk mot att spruta in fillers och nervgift i min kropp. Dessutom, vad ska jag säga till Sally och Gillis när de blir äldre? ”Jag tycker inte att jag är tillräckligt vacker så jag sprutar in nervgift i mitt ansikte?”, skriver Bella och fortsätter.

"Skulle inte heller kunna skönhetsoperera mig av samma anledning. Jag tycker att det redan är svårt att förklara för barnen varför jag sminkar mig innan jobbet. Det sista jag vill är att ge dom någon som helst press på yta. Insidan och att man är en schysst medmänniska räknas", avslutar hon.

Många av bloggerskans fans har under senaste tiden reagerat på att Bella gått ned i vikt. Hon säger dock att anledningen inte är bantning utan stress och att hon sprungit efter sina barn.

Mer:

Bellas fans chockade efter bilden – "Vi är oroliga"

Håller du med?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela