Tisdag 15 Jun
Stockholm

Jockibois smygtitt på musikvideon får fansen att tappa det – du kommer att förstå varför

1 av 6
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Jockibois låt har redan gjort succé och förutspås bli en av årets stora hits. Nu har han även släppt en smygtitt på musikvideon.

Kommentera (75)
Kopiera länk
Dela

Den 14 februari så släpper Joakim "Jockiboi" Lundell sin singel "All I need". Till sin hjälp har han tagit syskonduon Arrhult som utgörs av Ava, 18, och Agnes, 15.

På sin nya Youtubekanal har nu Jockiboi delat med sig av en kort förhandslyssning på låten, och hans fans hyllar nu singeln till skyarna. Många är positivt överraskade och låten förutspås nu bli en stor hit.

– Ligger äckligt mycket arbete bakom och ytterst lite fritid, min fritid är typ i duschen, säger Jockiboi skämtsamt till Nyheter24.

– Det är seriöst min enda lediga tid varje dygn, men är otroligt glad jag och Jonna klarar av en relation och så högt arbetstempo tillsammans, tillägger han.Släpper smygtitt och bilder till fansen

Nu har Youtubeparet valt att släppa en smygtitt samt bilder till musikvideon – som älskar vad de ser. Råmaterialet är varken färdigklippt, redigerat eller färgkorrigerat, och trots det ser det riktigt riktigt bra ut.

– Jag vill se mer! Jag kände redan nu att det kommer att bli känslosamt för mig att se hela. Tårarna rinner redan nu, skriver en fan.

– Jag gjorde sönder replay-knappen igen, skriver en annan.

Se smygtitten här:

Kommentera (75)
Kopiera länk
Dela