Här får du tipsen för en lyckad Mellokväll.
Här får du tipsen för en lyckad Mellokväll. - Foto: Shutterstock

6 enkla knep för en lyckad Mellokväll

Här får du sex smarta och enkla tips för att göra Mellokvällen magisk. Och sen får du också ett litet extra tips som gör kvällen episk.


Mellokvällar är alltid trevliga men det går faktiskt att göra kvällen ännu roligare.

Här får du den ultimata guiden till bästa Mellokvällen och så ett litet extra tips på hur du tar den till "the next level".

1. Tema

Sätt ett tema på kvällen, Schlager-tema? Gender-bender? Färgtema? B.Y.O.C? (Bring Your Own Cup) alla tar med sig det mest spejsade glaset att dricka ur. Bara fantasin sätter gränserna och alla älskar temafester!

Alla!

Shutterstock

2. Skaldjursplatå

Okej, fine. Vi älskar skaldjur och en tvättäkta skaldjursplatå kanske är lite väl mycket i din lilla 1:a på 22 kvadrat, men inget imponerar så mycket som lite hummer och några färska räkor! Och släng in lite bubbel också.

Shutterstock

3. Konfetti

Glitter, konfetti och ballonger. Vart du än tittar ska det finnas. Punkt!

Shutterstock

4. Snax

Ja vi stavar snacks med X. Är det schlagerglam så är det! Popcorn, chips, dipp, ostbågar, godis och de där salta pinnarna som man alltid köper men som ingen äter. Allt ska med!

Allt!

Shutterstock

5. Party Games

Konfettin ligger på bordet, glädjen är i luften. Håll stämningen med några väl valda party games.

Shutterstock

6. Soffhänget

Nu pratar vi inte om soffhänget som när det är grabbkväll och det är FIFA och öl, utan nu pratar vi om snacket under, mellan och efter alla har uppträtt. Vem vinner? Vem ryker? Vems kläder var väldigt fula?

Ta fram papper och penna och skriv ner vilka ni tror ska vinna, gå till andra chansen och åka ur. Den som vinner bjuder på nästa Mellokväll!

Shutterstock

Bonustips!

Visst allt detta låter kul, men ärligt, hur många gångar har du och ditt kompisgäng nu haft samma Mellokvällar? Kanske dags att göra något nytt och spexa till det ännu mer? Ta det till "the next level" liksom.

Med Silja Lines Party Weekends Melodi Edition kan du göra allt detta men samtidigt göra det med massa andra likasinnade personer. Det kommer vara ett helt hav av Melloälskare på en och samma båt.

Shutterstock

När allt är över kryssar dessutom festivalen vidare hos oss! På Galaxy kan du fortsätta med festerna även efter det att Melodifestivalen slutat. Uppleva det bästa av en Mellokväll även efter Melodifestivalen helt enkelt. Artister som kommer vara på plats är bland annat Ace Wilder, Nano, Dinah Nah, Lisa Ajax med flera uppträder. Om du vill läsa mer och boka dig en plats på Mellokvällarna så kan du göra det här.

Advertisement

MelloSilja Line

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Älskar du Mello?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.