Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Miriam Bryant: "Därför gick jag ned 25 kilo i vikt"

- 15/02/2017, 12:38 -

Det är i Renées brygga som sångerskan Miriam Bryant berättar om den svåra tiden och varför hon valde att banta ned sig 25 kilo.

Den hyllade artisten Miriam Bryant slog alla rekord under sin medverkan i "Så mycket bättre" år 2015. Miriam låg under ett och samma tillfälle både etta, tvåa och trea på svenska Spotifylistan och hyllades av hela landet.

Efter sin medverkan har sångerskan synts i flertalet program och denna gång ser vi henne i Renées brygga där hon bland annat pratar om hur less hon är på pressen från samhället.


– Du känns som någon som har bra självförtroende, frågar Renée.

– Nej det har jag inte. Samhället är ju utformat efter en mall du inte kan passa in i. Det är en kamp som inte går att vinna, svarar sångerskan. Hon fortsätter:

– Det är så ytligt allting och det kommer man inte ifrån, för det finns överallt. Du blir aldrig tillräckligt, smal eller storbrystad för det.

"Gick ned 25 kilo"

Renée frågar Miriam om perioden då hon gick ned väldigt mycket i vikt, och Miriam svarar då hur det kom sig att hon gjorde det.

– Ja det gjorde jag. Jag har alltid känt mig lite knubbig. Så för fyra år sedan gick jag ned 25 kilo, så har jag väl hållit mig där. Sen efter "Så mycket bättre" gick jag upp 10 kilo. Och nu är jag skitnöjd då jag slutat tänka på det, säger hon.