Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Miss Li avslöjar: "Därför har jag tagit av mig trosorna framför polisen flera gånger"

- 23/02/2017, 13:06 -
1 av 2

2 av 2

Patrik Jonsson / Stella Pictures

Det är i podden "Tankar med" som sångerskan Miss Li berättar några riktigt tunga hemligheter.

Det är i Daniel Redgerts podd "Tankar med" som svenska sångerskan Linda Carlsson, (Miss Li) avslöjar några riktiga superhemligheter.

Bland annat berättar hon om hur hon bajsat i en dusch, att hon fick 300 000 kronor för sin medverkan i "Så mycket bättre" samt att hon flertalet gånger åkt fast på grund av misstankar om droginnehav.

– Jag vill inte skryta om hur mycket jag har knarkat för att få en cool image. Eller ja du fattar, jag vill inte spela något jag inte är, säger hon i podden.

– Vadå har du knarkat? Du är ju verkligen inte oskyldig, säger Redgert.

– Alltså nej men jag har åkt fast för droginnehav flera gånger, eller ja, misstankar om det, svarar hon då.


"Fick ta av mig trosorna"

Linda berättar att det enligt henne är någon som ringt in och tipsat polisen för att jävlas med henne och gänget, och att det hänt upprepade gånger.

– Jag tror det var någon som ringt in och tipsat polisen och typ sagt att vi skulle ha någonting på oss. Så på Arlanda stoppade de oss och jag fick ta av mig alla kläder samt trosorna.

– Man är i en loge i Amsterdam och sedan åker man till Sverige, så polishunden kände väl av någonting också.

– En gång var vi även nära på att missa ett gig när vi skulle till Peace and Love, då vi blev stoppade i tullen. Då fick jag också ta av mig trosorna, vilket var extremt kränkande. Det måste ju finnas en anledning till att de ber en göra det, typ att man ska ha gömt någonting där, avslutar hon.

Mer:

Miss Li talar ut om sin svåra sjukdom.