Så mycket pengar tjänar Jockibois assistent: "Bättre att de är nöjda än att de säger upp sig"

- 03/03/2017, 12:10 -

Joakim "Jockiboi" Lundell tycker att det är viktigt att vara generös mot sina anställda.

Det var tidigare under veckan som Joakim "Jockiboi" Lundell skrev ut ett inlägg på sin Facebook där han efterlyser någon som kan jobba som assistent, koordinator och städare åt honom och frun Jonna Lundell.

Många ansökningar har redan trillat in och många anser att det är ett riktigt drömjobb, men vad kommer personen i fråga att tjäna?

– Just nu ligger lönen på 125 kronor i timmen plus semesterersättning. Sedan brukar Jocke och Jonna även ge en bonus när man gör ett bra jobb samt bjuda på resor privat och så vidare. Sen beror det självklart på vad man jobbar med, berättar Jockibois vän och kollega Danjal Ata.

– Man är provanställd i början, så tar vi det därifrån.

"Viktigt att de känner sig nöjda"

Jockiboi själv berättar att han inte stirrar sig blind på lönen, utan att det viktigaste är att personen känner sig nöjd och går bra in i gruppen.

– Vi var supernöjda med vår förra assistent. Hon gjorde ett superjobb och bidrog till så himla bra stämning att hon seriöst fick lön medan vi kollade på film och chillade i soffan.

– Jag tycker även det är viktigt att ett bra utfört jobb ger en bra avkastning. Därför kör jag gärna med en bonus här och där när personen i fråga utfört ett bra jobb. Jag ger hellre folk bra betalt och ser till att de trivs än att de slutar. Samma sak gällande skämt som kan gå över styr. Vi har en väldigt härlig avslappnad stämning i vårt gäng men jag är jättenoga med att ingen ska känna sig kränkt eller ta illa upp över någonting, avslutar han.

Är du sugen på att söka? Då kan du kika igenom kriterierna här.