Här är PH-tjejernas "SS"-tatuering: "Vi gjorde den på fyllan"

- 13/03/2017, 17:17

Efter tiden i Paradise Hotel bestämde sig Lisa, Vanessa och Andrea för att göra en tatuering, men det blev inte riktigt som de tänkt sig.

I kvällens avsnitt av "Paradise Hotel" som sänds klockan 22:00 på TV3 och Viafree så bildas en ny grupp bland tjejerna inne på hotellet.

Det är när en mördare kliver in bland deltagarna som Lisa, Vanessa och Andrea bestämmer sig för att undersöka mordet i gruppen "Supersnipporna".

– Vi är blonda, snygga och vi löser brott, säger Andrea i kvällens PH.

Det var alltså efter tiden i Mexiko som tjejerna blev fulla tillsammans och bestämde sig för att föreviga gruppen genom att tatuera in "SS".

Lisa har skrivit om tatueringen på Instagram:

"Om vi gör slut så får jag döpa mitt barn till Sunes-Sommarunge, för inte en chans att jag tänker lasra bort den här också".

Att "SS" även var tyska nazistpartiets elitstyrka under Andra världskriget som hade en stor del i att utföra förintelsen kanske de inte hade koll på.

Nyheter24 har kontaktat Paradise Hotels pressansvariga person som har sagt att Lisa, Vanessa och Andrea själva vill berätta hela historien om tatueringen på sin Youtube-kanal.

Hör mer om "Supersnipporna" i klippet ovan.

Se också Haidars heta sexnatt i PH och hör om den galna fyllekvällen där PH-Matilda fick besök av en sjuksköterska.