Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jockibois hyllning till Alexander lämnar inte ett öga torrt – stöttas nu av tusentals fans

Alexander Falk tog tittarna med storm under Barncancergalan då han delade med sig av sin kamp mot den obotliga cancern. Nu går hans liv mot sitt slut vilket Joakim "Jockiboi" Lundell skriver om på sin Instagram.

jockiboi

Alexander Falk, 18, har diagnosticerats med obotlig skelettcancer. Efter flertalet operationer och stark strålbehandling har läkarna tillslut kommit fram till att det inte går att bota Alexander, utan att han inom en snar framtid kommer att dö. Och nu börjar hans tid rinna ut.

Under årets Barncancergala var Alexander med och berörde hundratusentals tittare med sin historia. En av de som berördes var Youtubestjärnan Joakim "Jockiboi" Lundell. Tillsammans med sin fru Jonna Lundell bestämde sig duon för att ge Alexander en dag utöver det vanliga.


Paret bjöd med Alexander för en heldag på Liseberg. Men det var inget vanligt besök, duon hade nämligen ordnat så gänget fick spendera dagen ensamma på nöjesfältet, utan köer och folk så de kunde ta del av alla attraktioner.

– En av de bästa dagarna i mitt liv, sa Alexander efteråt.


"Nu går min älskade vän Alexanders liv emot sitt slut"

Det var under gårdagen som Jockiboi skrev ut ett inlägg på sin Instagram där han berättar att Alexanders tid börjar att rinna ut och att sjukdomen blir allt värre. Joakim skriver att det är få människor som givit honom ett sånt intryck som Alexander gjort och att han för evigt kommer att ha en plats i hans hjärta.


– Jag är glad att jag fått ha kontakt med dig i snart sex månader och allt har gått mellan skratt och gråt men i slutet är jag glad att även hur ont detta gör att jag fått lära känna dig och kalla dig min vän. Jag älskar dig Alexander och jag kommer aldrig glömma dig och kommer försöka leva efter hur du lärt mig och föra vidare din energi att alltid se det fina i människor i alla lägen.

Inlägget har i skrivande stund fått över 60 000 likes och flera tusen kommentarer av fans som stöttar Alexander i den svåra tiden.

Nu går min älskade vän Alexanders liv emot sitt slut och det återstår inte länge innan han kommer lämna sin plats här hos oss fysiskt 😰 Men i mitt hjärta kommer han alltid ha en av dom största platserna då han är min största förebild i livet med sin vilja att se allt från den ljusa sidan och sätta andra människor före sig själv 💎För er som inte vet så har Alexander kämpat emot cancer i flera år nu, och i detta läget finns inget mer man kan göra och nu återstår dagar eller som mest veckor av hans liv🤕 Jag är glad att jag fått ha kontakt med dig i snart 6 månader och allt har gått mellan skratt och grått men i slutet är jag glad att även hur ont detta gör att jag fått lära känna dig och kalla dig min vän 🌸 Jag älskar dig Alexander och jag kommer aldrig glömma dig och kommer försöka leva efter hur du lärt mig och föra vidare din energi att alltid se det fina i människor i alla lägen 💞 När himlen är som mörkast så kommer jag att se dig som en starkaste av alla stjärnor på himlen ⭐️

A post shared by Joakim Lundell 🎧🎞 (@joakimlundell) on

Mer:

Joakim Lundell i exklusiv intervju: "Det här är sanningen bakom våra spökvideos"