Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så här sjukt mycket tjänar Emma Watson för sin roll som Belle

Emma Watson spelar Belle i den nya versionen av Disneyklassikern "Skönheten och odjuret", vilket gett bra klirr i kassan.

Emma Watson kommer tjäna en hel del pengar på sin roll som Belle.

Watson spelar Belle i den nya versionen av Disney-klassikern "Skönheten och odjuret".

Och det kommer göra att hon nog kan fortsätta skratta hela vägen till banken.

Det är inga småslantar som Emma Watson kommer få för sin roll som Belle i den nya versionen av Disneys älskade klassiker "Skönheten och odjuret", det uppger källor till The Hollywood Reporter.

Hennes startlön för filmen ligger nämligen på svindlande 3 miljoner dollar, alltså motsvarande 26 miljoner svenska kronor.

Det är alltså den summa som Watson garanterat kommer tjäna, men om filmen sedan blir en sådan succé som exempelvis "Malificent" var 2014 kan hennes slutliga lön landa på – och håll i er nu – 15 miljoner dollar.


Bildkälla: Disney

Alltså 132 miljoner svenska kronor. För det skulle hon exempelvis kunna köpa 14 666 666 liter mjölk. Det är inte illa.

Eftersom de senaste nygjorda Disneyfilmerna varit en sådan succé planerar företaget redan att göra nya versioner av andra klassiker så som "Mulan" och "Mary Poppins" under 2018 och "Lejonkungen".

Nyheter24 har tidigare skrivit om att Emma Watson avslöjar sitt skönhetsknep för de nedre regionerna och att Disney gör gay-historia med "Skönheten och odjuret", vilket får homofoberna att rasa.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

Skulle du vilja jobba som skådis?

Mer:

13 kändisar som visat upp sina bröst – och fortfarande är feminister