Jockiboi och Jonna sökte tjej till musikvideo – fick fler ansökningar än Paradise Hotel

- 20/03/2017, 12:19

Joakim Lundell och Jonna Lundell skrev nyligen ut en status där de söker tjejer till sin nya musikvideo. De hade ingen aning om hur sjukt många ansökningar de skulle få.

Joakim "Jockiboi" Lundells låt "All I need" blev minst sagt en superhit och har nu kommit att bli känd över hela världen. Men paret Lundell väljer inte att ligga på latsidan. Redan nu är de på G med en ny låt som förväntas bli minst sagt lika bra som den förra. Och med den kommer naturligtvis även en ny musikvideo.

På Facebook skrev Jonna ut en status där hon berättade att de sökte fyra-fem tjejer som kunde tänka sig att ställa upp i videon.

Och ja, ansökningarna har minst sagt trillat in.

Krossar Paradise Hotel

Under loppet av några dagar så har tusentals ansökningar strömmat in till Jockiboi. Och ja, om vi lägga fram siffrorna lite svart på vitt så kan man säga såhär.

År 2015 (efter 2014:s supersuccé) var det cirka 11 000 ungdomar som ansökte till Paradise Hotel. Jockiboi och Jonna har mottagit cirka 29 800 (!!!) ansökningar, och då har de inte ens räknat med alla.

– Vi räknar bara alla som är 18 år eller över, resten fick vi ta bort då många ser alldeles för unga ut, berättar Joakim för Nyheter24.

– Det är fortfarande 2000-3000 som söker dagligen, avslutar han.

Mer:

Här är kraven för att komma med i Jockiboi och Jonnas video