1 av 2
2 av 2

Linn Ahlborg, 17, visar upp skönhetsförändringen: "Känner enorm skillnad utan att det ser onaturligt ut"

Linn Ahlborg har förändrat sitt utseende, nu visar hon upp förändringen på bloggen.


Linn Ahlborg, 17, är en av landets största Youtubestjärnor. Den färgstarka Linn har över 328 700 prenumeranter på sin kanal och hela tiden ökar antalet.

På sidan av sin Youtubekanal driver Linn även en välbesökt blogg där hon flitigt uppdaterar sina fans om vad som sker i hennes vardag vilket är allt ifrån resor, fest, middagar och shopping. Förra veckan lät hon även fansen få en inblick i hur det såg ut när hon tatuerade sina ögonbryn.

Men nu har hon även genomgått en annan förändring när det kommer till sin look. Och självklart delar hon med sig av resultatet.

"Det är någonting nytt för mig"

Linn berättar att hon genomgått någonting utav en make over, då hon kapat av håret, satt i löshår och färgat det platinablont. Och ja, resultatet blev fantastiskt.


"Det här är väl ingenting för dom som kapar det långa svallet eller färgar håret fram och tillbaka i alla olika färger och nyanser. Men det är nånting nytt för mig! Det finns inte så mycket mer jag kan göra eftersom jag vägrar färga mitt hår brunt eller ja, någon annan färg i överhuvudtaget", skriver Linn.

"Känner en enorm skillnad utan att det ser onaturligt ut. Ser verkligen fram emot att leka och styla med det", avslutar hon.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!