Paow talar ut om kärleksrelationen: "Om vi har gjort slut...?"

- 27/03/2017, 17:13 -

Paulina "Paow" Danielsson har fått en hel del frågor från sina följare huruvida hon och pojkvännen fortfarande är tillsammans. Nu väljer hon att berätta hur allt ligger till.

Paulina "Paow" Danielsson hittade kärleken i Mattias Coleman och paret har tillsammans varit ute på resande fot. Men nu har Paulina rest omkring ensam i Thailand utan pojkvännen vilket fått hennes följare att undra vad som egentligen hänt med relationen.

Efter att dagligen tvingats motta frågor om kärlekslivet har nu bloggerskan valt att skriva ett inlägg om hur allt står till mellan henne och Mattias.

"Har du och din pojkvän gjort slut?"

Paulina skriver att paret inte gjort slut men att de valt att spendera lite tid ifrån varandra.

"Såg att många har frågat om jag och min pojkvän gjort slut. Och svaret är nej. Vi har inte gjort slut. Men vårt förhållande har väl kanske inte vart perfekt den senaste tiden. Vi har umgåtts med varandra konstant i åtta månader, så vi kände att det skulle vara bra att sakna varandra lite, ingen biggie egentligen.

"Jag älskar honom verkligen mest av allt, men saker och ting har vart allt annat än lätt. Speciellt i miljöerna vi vistas i. Man ska inte sluta kämpa för någon man älskar. Och jag är fortfarande säker på att det är han jag vill vara med. Det finns liksom ingen plan B denna gång. Han äger mitt hjärta", skriver Paulina.

Mer:

Paow hamnade i bråk på flygplats: "Kastade en macka i hennes ansikte och sprang"