Felicia Aveklew visar upp resultaten: "Nu älskar jag varje centimeter"

- 28/03/2017, 15:44
1 av 2

2 av 2

Youtubestjärnan visar upp sina träningsresultat och passar även på att lägga några visa ord om hur viktigt det är att älska sin kropp.

Youtubestjärnan Felicia Aveklew har över 134 000 prenumeranter på sin Youtubekanal där hon pratar om allt från sminktutorials, mode, skönhet, mat och challenges. Men utöver sina hundratusentals följare på både Youtubekanalen och sin Instagram så driver även Felicia en välbesökt blogg där fansen får följa med i hennes vardag.

Den unga Youtubestjärnan har tidigare pratat om att hon valt att skippa jobbet som modell då hon "aldrig skulle orka leva upp till något slags ideal". I ett öppet inlägg berättar hon nu att hon tidigare lidit av komplex för sin kropp.

"Har alltid haft komplex"

Felicia lägger upp en bild på sin mage och skriver att hon äntligen börjar känna sig starkare och att hon börjat se resultat av sin träning.


"Jag börjar äntligen både se resultat och känna mig starkare. Har alltid haft komplex över min kropp och mina celluliter men har nu lärt mig att älska varje centimeter av min kropp. Älskar hur olika allas kroppar är och hur var har sin historia", skriver hon och fortsätter.

"Fokuserar inte på en viss vikt eller personbästa i benpress utan jag vill bara komma till insikten om att jag älskar mig själv och min kropp. Kommer självklart fortsätta träna så mycket som min kropp kan och tillåter men ibland är en skål chips och en bra film i soffan behövligt", avslutar hon.

Här är en video där Felicia tidigare prata om kroppshets:


Mer:

Youtubestjärnan hyllar Zara Larsson – med tatuering under bröstet